top of page

På tide å planlegge vinterreisen i 2025!

Planlegger du å ta storfamilen, kjæresten eller venner med på tur i vinter?

Nå er tiden for å starte planleggingen!


IWANNAGO tilbyr skreddersydde turer til Oman, Tanzania, Kenya, Zanzibar og Sør- Afrika.


Først og fremst er vi stolte av tilbakemeldingene vi får fra gjestene som reiser med oss og som deler sine erfaringer på vår TrustPilot side.


Når du bestemmer seg for å sende inn din henvendelse til IWANNAGO skal du være sikker på å vil bli tatt hånd om på en god og profesjonell måte. Vi er et lite firma som følger opp våre kunder fra henvendelse, gjennom hele reisen og til de kommer hjem til Norge. Man skal slippe å være bekymret for om transporten møter opp eller om hotellet er booket.


Din jobb er å møte opp på flyplassen med nødvendige dokumenter, så skal vi sørge for at du får en reise uten problemer.


Vi har her satt opp noen skisser over hvordan en god reise kan se ut til de ulike destinasjonene. Trykk på destinasjonen du drømmer om å oppleve, eller scroll deg nedover og finn inspirasjon.Vi er her for å hjelpe deg med din neste drømmeferie - det er oss du møter i andre enden - Kristin og David Lilleheim - Les mer om oss


OMAN - OPPLEV ALADDINS HJEMLAND

Et av verdens tryggeste land å reise til, kan det bli en bedre grunn til å besøke Oman? Ja! Landet har mange spennende opplevelser for unge og gamle.

Vi har skrevet et godt blogginnlegg hvor vi har beskrevet flere av stedene du kan besøke i Oman.Alle våre reiser skreddersys ut fra gruppens ønsker, behov og budsjett.

Noe vil å gå fjellturer, vandre innover wadier med krystallklart vann, mens andre ønsker å kjøre helt frem til severdighetene.


Noen ønsker å avslutte reisen med dager på stranden mens andre vil kjøre gjennom ørkenen.


Det er enkelt å kontakte oss i IWANNAGO, send oss en melding via kontaktskjemaet så vil vi sørge for deres unike reise til Oman.

Klassisk rundtur i Oman

Utforsk Oman på denne 8-dagers turen som tar deg med på en reise gjennom landets kultur og naturlige skjønnhet. Etter avreise fra Norge og ankomst i Muscat, får du tid til å slappe av og utforske byen. Deretter reiser du til Nizwa, opplever souqen og besøker fortet. Etter en natt i ørkenen, utforsker du Wadi Bani Khalid og Sur, og dagen etter besøker du Wadi Tiwi og Bimmah Sinkhole før du returnerer til Muscat.


Dag 1: Avreise fra Norge

Dag 2: Ankomst Muscat, nyt ettermiddagen i bassenget og slapp av i varmen.

Dag 3: Opplev Muscat - skreddersydd dag for dere

Dag 4: Til Nizwa. Opplev souqen, spis is, se på folkelivet og besøk fortet

Dag 5: Til ørkenen - en natt i ørkenen er våre gjesters favoritt!

Dag 6: Wadi Bani Khalid og dhow byggeriet i Sur

Dag 7: Wadi Tiwi og Bimmah Sinkhole, retur til Muscat

Dag 8: Hjemreise fra OmanFor den eventyrlystne Oppdag Oman på denne spennende 9-dagers reisen som tar deg med på en reise gjennom noen av landets mest fantastiske destinasjoner.

Etter ankomst i Muscat, starter utforskningen med en dypdykk i byens kulturelle og historiske rikdommer. Deretter går turen videre til Nizwa, hvor du utforsker den livlige Souqen, det imponerende Nizwa Fort og den sjarmerende gamlebyen.


Neste stopp er Balcony Walk, hvor du får oppleve verdens nest største canyon. Deretter drar du til Wahiba Sands for et spennende ørkeneventyr.


Et høydepunkt på reisen er besøket til skilpaddereservatet i Ras al Jinz, før du returnerer til Muscat. Underveis stopper du ved Wadi Shab for en forfriskende vandretur og utforsker Bimmah Sinkhole.


Dag 1: Ankomst Muscat

Dag 2: Utforsk Muscat Dag 3: Til Nizwa, besøk Souqen, Nizwa Fort, og gamlebyen

Dag 4: Balcony Walk - oppdag verdens nest største canyon Dag 5: Wahiba Sands - reise til ørkenen Dag 6: Ørkeneventyr gjennom Wahiba Sands

Dag 7: Ras al Jinz, besøke skilpaddereservatet Dag 8: Tilbake til Muscat med vandring gjennom Wadi Shab og stopp ved Bimmah Sinkhole

Dag 9: Hjemreise fra Muscat
TANZANIA - SAFARIER TIL OVERKOMMELIGE PRISER

Å reise til Afrika er for nordmenn flest en dyr investering. Kronekursen har ikke vært på "vårt lag" og generelt har avgifter gått oppover og ferier er blitt dyrere.


Vi kan trygt si at det billigste safarilandet per i dag er Tanzania. En av grunnene til det er korte kjøreavstander og gode safariparker som gjør at men ikke trenger å ha så mange dager på safari for å få skikkelig gode safari opplevelser.


Her er de tre kombinasjonsreisene vi selger mest av til Tanzania. Tre gode reiser som gir gode safariopplevelser.

La dette være til inspirasjon og kontakt oss for din skreddersydde reise tilpasset ditt budsjett.


Vår bestselger til Tanzania

Utforsk Tanzania på denne 12-dagers reisen som tar deg med på en unik opplevelse gjennom noen av landets mest fantastiske destinasjoner. Etter ankomst i Tanzania tilbringer du en natt i Arusha. Deretter går turen videre på safariopplevelser i Tarangire nasjonalpark, Lake Manyara nasjonalpark og det ikoniske Ngorongoro-krateret. Etter disse eventyrlige dagene på safari, flyr du til Zanzibar hvor du kan slappe av på de nydelige strendene og nyte øyas sjarm. Utforsk våre anbefalte overnattingssteder for å gjøre oppholdet ditt enda mer minneverdig.


Dag 1: Avreise fra Norge

Dag 2: Ankomst Tanzania, en natt i Arusha - Se våre favorittlodger i Tanzania

Dag 3: Safari i Tarangire nasjonalpark

Dag 4: Safari i Lake Manyara nasjonalpark Dag 5: Safari i Ngorongoro krateret Dag 6: Fly til Zanzibar fra Arusha - Se våre favoritthoteller på Zanzibar Dag 7 - 10: Sjø og strand på Zanzibar - les mer om Krydderøya Zanzibar Dag 11: Transfer til flyplassen Dag 12: Ankomst NorgeLegendariske Serengeti og Zanzibar

Opplev Tanzania på denne 12-dagers reisen som tar deg med på en unik opplevelse gjennom noen av landets mest spennende steder. Etter ankomst Tanzania tilbringer du en natt i den sjarmerende landsbyen Karatu, før du fortsetter til de endeløse slettene i Serengeti nasjonalpark for spennende safariopplevelser. Deretter flyr du til Zanzibar, hvor du kan slappe av på de vakre strendene og nyte det krystallklare vannet. Utforsk våre anbefalte overnattingssteder for å få mest mulig ut av oppholdet ditt.


Dag 1: Avreise fra Norge

Dag 2: Ankomst Tanzania, en natt i Karatu - Se våre favorittlodger i Tanzania

Dag 3: Kjøre til Serengeti nasjonalpark

Dag 4: Safari i Serengeti nasjonalpark Dag 5: Safari i Serengeti nasjonalpark Dag 6: Fly til Zanzibar fra Serengeti - Se våre favoritthoteller på Zanzibar Dag 7 - 10: Sjø og strand på Zanzibar - les mer om Krydderøya Zanzibar Dag 11: Transfer til flyplassen Dag 12: Ankomst NorgeBudsjettsafari i Tarangire nasjonalpark

Utforsk Tanzania på denne 12-dagers reisen, som tar deg med på en eventyrlig oppdagelsesferd gjennom landets mest ikoniske destinasjoner. Fra ankomsten i Tanzania til de vakre savannene i Tarangire nasjonalpark og de hvite sandstrendene på Zanzibar, vil denne turen være en blanding av spenning og avslapning.

Denne reisen passer perfekt for deg som vil ha god safari og gode strandopplevelser, men ikke ønsker å bruke for mye penger på denne reisen.


Dag 1: Avreise fra Norge

Dag 2: Ankomst Tanzania, kjøre til Tarangire nasjonalpark - Se våre favorittlodger i Tanzania

Dag 3: Safari i Tarangire nasjonalpark

Dag 4: Safari i Tarangire nasjonalpark Dag 5: Fly til Zanzibar fra Arusha - Se våre favoritthoteller på Zanzibar Dag 7 - 10: Sjø og strand på Zanzibar - les mer om Krydderøya Zanzibar Dag 11: Transfer til flyplassen Dag 12: Ankomst NorgeMAGICAL KENYA!

Få safariland byr på så spennende safariopplevelser som Kenya. Kvaliteten på overnattingsstedene i Kenya er gode og fokus på sikkerhet for turister er høy.

Masai Mara er samme parken som Serengeti, men på Kenyasiden av grensen.

I tillegg til Masai Mara byr Kenya også på mange spennende parker i nord, vi kan blant annet nevne Samburu, Aberdare nasjonalpark og Ol Pajeta.

For de som er på jakt etter noe eksklusivt og luksuriøst finnes mange unike reservat og overnattingssteder i høy prisklasse.


La disse skissene være til inspirasjon og ta kontakt med oss for å få skreddersydd reisen ut fra dine ønsker og budsjett. Vi vil være tydelige rådgivere på hva som vil være det beste for deg.


Klassisk safari i Masai Mara og Det indiske Hav

Opplev det beste av Kenya på denne 12-dagers eventyrturen. Fra ankomst i Nairobi til den majestetiske parken Masai Mara og avslutning på Diani Beach, vil denne reisen gi deg en ekte smak av det afrikanske eventyret. Utforsk dyrelivet på spennende safarier i Masai Mara, og slapp av på de hvite sandstrendene i Diani Beach. Med utflukter tilgjengelig i Mombasa, er det noe for enhver smak. En reise full av opplevelser og avslapning som vil gi deg minner for livet.


Dag 1: Avreise fra Norge

Dag 2: Ankomst Nairobi Dag 3: Til Masai Mara med bil eller fly, safari i Masai Mara Dag 4: Safari i Masai Mara

Dag 5: Safari i Masai Mara

Dag 6: Til Diani (enten med bil til Nariobi og fly videre eller fly fra Masai Mara) Dag 7-10: Sjø og strand ved Diani Beach - se utfluktene vi tilbyr i Mombasa Dag 11: Hjemreise fra Mombasa Dag 12: Ankomst Norge
Samburu, Aberdare og Det indiske Hav

Utforsk Kenya på denne 13-dagers reisen som tar deg med på en unik oppdagelsesferd gjennom landets mangfoldige landskap og kultur. Fra ankomsten i Nairobi til de unike safariparkene Samburu National Reserve og Aberdare nasjonalpark, vil denne turen gi deg en dyptgående dyreopplevelse. Opplev det rike dyremanfoldet og flotte naturen på spennende safarier i Samburu og Aberdare. Etterpå, nyt avslappende dager på de vakre strendene i Diani Beach, med mulighet til å utforske utflukter i Mombasa. Avslutt reisen med minnerike opplevelser før du returnerer til Norge.


Dag 1: Avreise fra Norge

Dag 2: Ankomst Nairobi Dag 3: Til Samburu National Reserve, ettermiddagssafari Dag 4: Safari i Samburu National Reserve

Dag 5: Safari i Samburu National Reserve

Dag 6: Til Aberdare nasjonalpark

Dag 7: Fly til Diani Beach fra Nairobi Dag 8-11: Sjø og strand ved Diani Beach - se utfluktene vi tilbyr i Mombasa Dag 12: Hjemreise fra Mombasa

Dag 13: Ankomst NorgeKilimanjarosafari og Det indiske Hav

Oppdag den uberørte skjønnheten i Kenya på denne spennende 12-dagers reisen. Fra landets hovedstad Nairobi til de utrolige dyreopplevelsene i Amboseli og Tsavo nasjonalparker, vil denne turen ta deg med på en uforglemmelig safariopplevelse. Nyt et mangfold av dyreliv og flott landskap ved foten av Kilimanjaro mens du nyter det ville dyrelivet i parkene. Etter en flott safari, slapp av og nyt solen på de hvite sandstrendene på Diani Beach.


Dag 1: Avreise fra Norge

Dag 2: Ankomst Nairobi Dag 3: Til Amboseli nasjonalpark, ettermiddagssafari Dag 4: Safari i Tsavo nasjonalpark

Dag 5: Safari i Tsavo nasjonalpark

Dag 6: Kjøre til Diani Beach Dag 7-10: Sjø og strand ved Diani Beach - se utfluktene vi tilbyr i Mombasa Dag 11: Hjemreise fra Mombasa Dag 12: Ankomst Norge