top of page

Personvern

Personvernerklæring for Reisebyrået IWANNAGO AS

Innledning
Reisebyrået IWANNAGO AS, org. nr. 829 209 942 MVA, med adresse Smidalen 11, 4150 Rennesøy, Norge (heretter referert til som "IWANNAGO", "vi", "oss"), er forpliktet til å beskytte personvernet og personopplysningene til våre kunder og nettstedbesøkende. Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi samler inn, bruker, deler og beskytter personopplysninger som samles inn gjennom vår nettside www.iwannago.no, e-postkommunikasjon, og gjennom bruk av våre tjenester.


Personopplysninger som samles inn
Vi samler inn informasjon som hjelper oss å tilby våre tjenester, svare på forespørsler, og forbedre våre tilbud. Dette kan inkludere navn, kontaktinformasjon (som e-postadresse og telefonnummer), betalingsinformasjon, og reisepreferanser. Når du besøker vår nettside, samler vi også inn data gjennom Wix og tredjepartsløsninger som Google Analytics og Facebook Pixel, inkludert, men ikke begrenset til, IP-adresse, nettlesertype, operativsystem, besøkstid og refererende nettsider.

 

Bruk av informasjon

  • Informasjonen vi samler inn brukes til å:

  • Behandle bestillinger og levere tjenester du har forespurt.

  • Forbedre vårt nettsted og tilpasse brukeropplevelsen.

  • Kommunisere med deg om bestillinger, tjenester, tilbud og oppdateringer.

  • Utføre intern analyse og markedsføring.

  • Overholde gjeldende lover og forskrifter.

Deling av informasjon
Vi deler ikke personopplysningene dine med tredjeparter, unntatt som nødvendig for å tilby våre tjenester, som for eksempel å bestille flybilletter eller hotellopphold på dine vegne, eller som kreves ved lov. Vi kan også dele informasjon med tredjepartsleverandører som hjelper oss med å drive vårt nettsted og utføre tjenester, underlagt strenge databeskyttelsesavtaler.


Informasjonskapsler og sporingsteknologi
Vårt nettsted bruker informasjonskapsler og andre sporingsteknologier for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn data om hvordan nettstedet brukes. Disse teknologiene hjelper oss å analysere nettstedstrafikk, forbedre nettstedets ytelse og tilpasse innhold. Du kan velge å deaktivere informasjonskapsler gjennom nettleserinnstillingene dine, men dette kan påvirke din bruk av nettstedet.

 

Sikkerhet
Vi tar sikkerheten til dine personopplysninger på alvor og har implementert tiltak for å beskytte mot uautorisert tilgang, endring, avsløring eller ødeleggelse av personopplysningene vi holder.

 

Dine rettigheter
Du har rett til å be om tilgang til, retting eller sletting av dine personopplysninger. Du kan også be om begrensning av behandling eller motsette deg behandling av dine personopplysninger. For å utøve disse rettighetene, vennligst kontakt oss på post@iwannago.no.

 

Endringer i personvernerklæringen
Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen for å reflektere endringer i våre praksiser eller av juridiske grunner. Vi vil publisere den oppdaterte versjonen på vår nettside og oppdatere datoen for "siste endring" øverst i denne erklæringen.
For spørsmål eller bekymringer om vår personvernerklæring eller praksiser, vennligst kontakt oss på post@iwannago.no.

Dato for siste endring: 24.02.2024.

bottom of page