top of page

Hakuna matata!

Hei, mitt navn er David, sammen med min kone Kristin har vi 3 flotte jenter. 
 

Vi startet IWANNAGO med en brann om  å kunne tilby de desidert beste safariopplevelsene til dem som setter pris på unike opplevelser og vet at personlige detaljer gjør hele forskjellen.

Afrika i blodet!

Det mest fantastiske med karrieren min er det å oppleve unike steder, hoteller og mennesker som har en spennende historie og fortelle!

Min lidenskap for Afrika startet tidlig i livet! Bare 2 år gammel flyttet jeg sammen med familien min til Tanzania. Vi hadde Victoriasjøen som nærmeste nabo. Det ble totalt 12 år av barndommen min i Afrika. Siden studerte jeg reiseliv på Universitet i Stavanger.

 

I 13 år har jeg nå skreddersydd safarireiser til par, familier og grupper som drømmer om å få oppleve de ville dyrene på savannen, klatre Kilimanjaro eller ligge på stranden og bare nyte livet!

Alle reisene til Afrika har gjort meg til den jeg er.

Min drøm er gått i oppfyllelse, å jobbe med å tilrettelegge unike, skreddersydde og opplevelsesrike reiser til det vakreste kontinentet, Afrika!

Fotograf-Lillian-Nordbo-lilleheim-2_websize-min.jpg
Jente på safari lese bok-min.jpg

Vi elsker å planlegge!

Det er en stor forskjell på mennesker som elsker å reise og mennesker som elsker å planlegge reiser. Vi forstår kundene våre, utnytter vår kompetanse, kunnskap og forbindelser for å møte og overgå deres forventninger. Til syvende og sist sparer vi deg mange timer med tid og energi slik at du kan fokusere på de tingene som betyr mest for deg.  

 

Vi elsker å levere uforglemmelige ferier til folk som virkelig setter pris på store opplevelser! 

Vær sikker!

Er du klar for å begynne planleggingen av din drømmereise? Vi er klare til å høre fra deg og sette i gang med å designe din reise til Afrika. Det første du må gjøre er å fylle ut skjemaet og vi lover å gjøre prosessen morsom og enkel for deg! 

Målet vårt er å sørge for at vi vet hva du leter etter og at din ferie blir unik. Vi bruker vår ekspertise, unike kontakter og kompetanse for å sikre at du blir behandlet som den VIP du er. 

Møt opp på flyplassen med kofferten pakket så sørger vi for resten av ferien din.

Landcruiser-12-scaled-min.jpg
bottom of page