top of page

PLANLEGG DIN TUR

DRØMMEREISEN ER NÆR

Design-skjema

Planlegging av tur

DESIGNSKJEMA

Start utfyllingen av designskjemaet for å komme et steg nærmere din drømmereise.

Elefant på safari

Hvordan virker det?

 • Bli inspirert av våre destinasjoner. Du er nå i drømmefasen. Her finner du ut hva som er viktigst for din tur. Du har gjerne mange spørsmål som du lurer på, vi besvarer de mest stilte spørsmålene i vår FAQ lenger nede.

   

  Vil du oppleve dyr, mat, historie, kultur? Kanskje du vil på savanne, i ørkenen, ved stranda eller en tur i fjellet? Skal det være en par-tur, gruppetur, familietur?
   

  Ja, det er lov å kombinere- men finn ut hva som er viktigst for deg på din tur.

 • Du er nå klar til å et stort steg. Nå tar du kontakt med oss i IWANNAGO for å dele dine drømmer. Vi har utviklet et design-skjema som hjelper deg å beskrive behov, drømmer og muligheter. Dette gjør at ditt skreddersydde tilbud blir så personlig og riktig som mulig.

 • Vi går i gjennom dine drømmer og tanker for en perfekt reise og skreddersyr et helt unikt og personlig tilbud. Visste du at over 80% av de som kommer til dette steget velger å reise med IWANNAGO, så spennende!

 • Dette er for noen den vanskeligste delen. Nå har du akseptert tilbudet fra IWANNAGO og vil helst dra med en eneste gang. Nå må du bare smøre deg med tålmodighet og glede deg til avreisedato!

  Vi gleder oss til å ta deg med på din drømmereise!

Du lurer kanskje på noen ting?

 • Når på året er det best å reise?
  Kenya er en helårsdestinasjon både når det gjelde safari- og strandopplevelser. Den beste tiden å besøke Kenya er i løpet av tørrsesongen, som varierer mellom juni og oktober. Dette er også høysesongen for dyresafari, da det er mindre vegetasjon og dyrene samles rundt vannkilder. Det er også i denne perioden migrasjonen av 1,5 millioner gnu er i Masai Mara. Tanzania er en helårsdestinasjon både når det gjelde safari- og strandopplevelser. For Tanzania avhenger den beste tiden av hva du ønsker å oppleve. For å se dyrevandringen i Serengeti, er det beste tidspunktet mellom desember og juni. For snorkling og dykking ved Mafia Island, er den tørre sesongen fra juni til oktober ideell. Sør-Afrika: Sør-Afrika har et variert klima, men den beste tiden å besøke er vanligvis i deres sommermåneder, fra november til februar. Dette er også høysesongen for safari, da det er mer vegetasjon og dyrelivet er lettere å spotte. Oman: Den beste tiden å besøke Oman er i deres vintermåneder, fra november til mars. Dette er når temperaturene er mest behagelige, spesielt for å utforske ørkenområder og kyststrender. Unngå å reise i sommermånedene da det kan være ekstremt varmt.
 • Hvor mye skal jeg gi i tips på safari?
  Tips er individuelt og bør gjenspeile den "ekstra" servicen du føler at du får. I land som Kenya, Sør-Afrika og Tanzania er det vanlig å gi 5-10 USD per person i tips guiden, dette gir man siste dag man er sammen med dem. I Oman er tips mindre normalt, men ønsker man å gi litt tips kan 10 - 15 Omanske rial per person være en fin gave etter en rundreise. På hoteller og lodger er det vanlig at det står tipsboks i resepsjonen. Legger man tipsen her blir det fordelt på alle som jobber på overnattingsstedet. Når man er ute og spiser er en vanlig regel å legg igjen 10 - 15 % i tips.
 • Må jeg vaksinere meg?
  Ja, det er er anbefalt å vaksinere seg før man skal til en av våre destinasjoner. Kontakt din nærmeste helsestasjon eller vaksinasjonssenter for å høre mer om hvilke vaksiner du trenger.
 • Må jeg kjøpe visum?
  Kravene for visum varierer fra land til land, så det er viktig å undersøke dette på forhånd og søke om nødvendige visum i god tid før avreise. Kenya - Du må søke eTA og får det innvilget før avreise Tanzania og Zanzibar - Visum kan kjøpes ved ankomst Sør-Afrika - Visumfritt Oman - Visumfritt om man skal være kortere enn 14 dager. Ved lenger opphold kan man søke visa før ankomst. Endringer i reglene kan skje uten at det blir oppdatert her. Det er viktig å dobbeltsjekke visumkravene før avreise, da regler og bestemmelser kan endres. Det anbefales også å ha gyldig pass og nok ledig side for innreisestempler. Det er kundens eget ansvar å sørge for at man har nødvendige dokumenter og oppfyller landets innreiselover.
 • Kan jeg betale reisen med kredittkort?
  IWANNAGO tar ikke imot betaling med debet- eller kredittkort. Vi sender ut faktura som betales med vanlig bankoverføring.
 • Hvor tidlig må vi bestille reisen?
  Kontakt oss i god tid før avreise, gjerne 8-10 måneder før. Dette for å sikre at man får plass på de hotellene og lodgene man ønsker å bo på. Pris på flybilletter er også høye i visse høytider som jul og påske. Vær tidlig ute med å booke billettene.
 • Kan jeg booke flybilletter selv?
  Alle står fritt til å booke sine egne flybilletter. Sjekk gjerne med oss at reiseruten stemmer overens med programmet du ønsker å booke hos IWANNAGO.
Blå sjø båt

POPULÆRE DESTINASJONER

MAFIA ISLAND

Arkitektur

MFA

ZANZIBAR

Arkitektur

ZNZ

KENYA

Arkitektur

NBO

OMAN

Arkitektur

MCT

bottom of page