top of page

Vi flytter til Oman :)

Farvel norsk vestlandssommer med 12 grader, vind og regn - vi kommer nok til å savne deg når vi sitter inne i Oman med temperaturer på 37 grader!

Les hele artikkelen i Øyposten

Følg oss på Instagram og Facebook


Påsken 2023 flytter vi fra Rennesøy i Rogaland til Muscat i Oman! Tiden er kommet for å oppleve det store utland, oppleve nye kulturer, lære nye språk og komme ut av A4 livet vi har grodd inn i.


Vi har fått en unik mulighet til å kunne flytte på oss og lære oss nye destinasjoner. Kan vi mye om Oman? Nei! Kan vi mye om reiseliv? Ja!


Dette blir en ny og spennende reise for hele familien! Velkommen på besøk!


Fortsette med det vi er gode på!

Vi kommer til å fortsette å skreddersy reiser til Kenya, Tanzania, Zanzibar og Kilimanjaro.

IWannaGo AS kommer fortsatt til å være et norsk selskap og vi kommer fortsatt til å skreddersy reiser til landene vi alt tilbyr.

Nå kommer du også til å kunne besøke Oman, og ønsker du i pose og sekk så går det flygninger mellom Øst Afrika og Muscat.

Hva med safari i Tanzania og ørken i Oman?


Avreise i påsken 2023


Vi gleder oss til å nye og spennende utfordringer!

Huset er utleid, bilen må selges, huset skal pakkes ned og prosjekter skal avsluttes. Det blir noen travle uker fremover, men vi gleder oss til vi sitter på flyet den 7. april.


Visum til Oman, hus, skole og bil


Vi håper og tror det vil gå greit å få oppholds- og arbeidstillatelse i Oman. Vi reiser ned så regner vi med at det løser seg med litt hjelp.

Følg oss her på bloggen


Vi skal holde dere oppdaterte

Mange er nysgjerrige! Vi kommer til å bruke denne bloggen til å holde dere oppdatert og til å lære mer om landet vi skal flytte til.


Følg oss på Instagram og Facebook

Les hele artikkelen i ØypostenComments


bottom of page