top of page

Velkommen til Oman!

Hei reiselystne eventyrere!


Er du klar for å utforske en skjult perle i Midtøsten? Da har vi den perfekte muligheten for deg! Vi er glade for å invitere deg til vår kommende gruppetur til det fortryllende landet Oman i november 2023. Oman, med sine blendende ørkenlandskap, vakre kystlinje og rike kulturarv, venter på å bli oppdaget av deg.


📅 Når: 13. - 21. november 2023

📍 Destinasjon: Oman

🌞 Vær: Mildt og behagelig - den perfekte tiden å utforske!


På denne uforglemmelige turen vil du få oppleve den autentiske sjarmen og den bemerkelsesverdige mangfoldigheten som Oman har å tilby. Fra det pulserende livet i hovedstaden Muscat til den bortgjemte skjønnheten i ørkenlandskapet, vil du få en smakebit av alt som dette fantastiske landet har å by på.


Høydepunkter på Turen:


🏛️ Historisk Skattekiste: Utforsk de vakre palassene, moskeene og fortene som bærer vitnesbyrd om Oman sin rike historie og kulturelle arv.


🏜️ Ørkenens Mystikk: Opplev ørkenens magi med en spennende ørkenekspedisjon. Bli med på en kamelridetur gjennom de endeløse sanddynene og nyt en uforglemmelig solnedgang.


🏖️ Kystens Skjønnhet: La deg forføre av de krystallklare vannene og de hvite sandstrendene langs Oman sin fantastiske kystlinje.


🐪 Tradisjonell Kultur: Bli kjent med den gjestfrie omani-kulturen gjennom interaksjoner med lokale samfunn og smak på den deilige omani-maten.


🎶 Musikalske Rytmer: La deg forføre av den tradisjonelle omani-musikken og nyt fargerike danseoppvisninger.


For detaljert informasjon om reiseruten, aktiviteter og påmelding, kan du besøke linken her. Vårt erfarne team har satt sammen en unik opplevelse som vil berike din reise med minner for livet.


På denne gruppeturen trenger du bare å pakke din eventyrlyst og reiselyst. Vi tar oss av detaljene slik at du kan nyte hvert øyeblikk av din oppdagelsesferd i Oman.


Så hvorfor vente? Bli med oss på denne uforglemmelige turen til Oman og bli inspirert av det mangfoldige og fantastiske landet som venter på deg.


Tiden er inne for å skape minner, utforske ukjente stier og berike ditt reisekart. Vi ser frem til å dele dette magiske eventyret med deg i Oman!


Reserver plassen din nå og bli med på reisen av livet!
Kommentarer


bottom of page