top of page

Utflukter i Mombasa

Er du klar for utflukter mens du er i Mombasa så byr kysten på mange spennende aktiviteter for både store og små.

Hos oss kan du bestille utflukter før avreise eller mens du er på reise.


Revet

Noe av det første du legger merke til når du er i Mombasaområdet er at når det er lavvann så kommer havbunnen til syne og vannet trekker seg tilbake bak revet.

Dette gir mange og spennende opplevelser om du går utover til revet. Her finnes sjøstjerner i alle reinbuens farger, flotte krabber, kråkeboller, små fisk og koraller. Ta med badesko og snorkleutstyr og du vil ha fantastiske opplevelser bare ved å gå utover når det er lavvann. Ønsker du å ha med deg en guide til revet? Det finnes nok av guider som vandrer langs stranden som er klare for å ta deg med, men husk å avtal pris på forhånd.
Havfiske

Liker du å fiske? Ja, da er du kommet til riktig destinasjon! Du kan enten bestille en halvdags- eller en heldagstur. Her kan du dra opp marlin, tunfisk eller dorado. Dette bør forhåndsbestilles før avreise.


Heldags snorkletur til Kisite Marine Park

En av de mest spektakulære snorkleturene er til Kisite Mariene Park. Du blir hentet på hotellet tidlig på morgenen og turen går til fiskerlandsbyen Shimoni som ligger på grensen til Tanzania. Herfra tar der en tradisjonell båt som kalles Dhow ut til parken. Er man heldig får man sett både delfiner og skilpadder som svømmer langs båten. Man snorkler noen timer, går i land på en sandbanke og avslutter turen med å gå i land på Wasini Island hvor dere får servert en deilig sjømatlunsj med flott utsikt utover bukten. Etter lunsj går turen tilbake til fastlandet. Ønsker man å besøke slavehulene før dere returnerer til hotellet vil det være mulighet for det.
Guidet tur til Mombasa

Mombasa en gammel havneby med mye historie. Sammen med guiden går dere gjennom gamlebyen, besøker Fort Jesus, frukt-, grønnsak- og fiskemarkeder. Spis en god lunsj eller middag på Tamarind Restaurant eller Tamarind Dhow.


Middag på Ali Barbour`s Cave Restaurant

Legg en middag til denne flotte grotterestauranten som ligger like ved Diani Beach. Her serveres de herligste retter, alt fra hummer, kreps, kongereker eller en god steik. Dette er en opplevelse for store og små. Gå til Ali Barbour`s hjemmeside. Restauranten tilbyr gratis transfer fra hotellene på Diani Beach. Husk å opplys om det når du sender inn din bestilling.Dykking

Det finnes flere PADI senter og dykkerfirmaer som tar dere med på eventyr under vann. Ta kontakt med et av Kenyas beste dykkerfirmaer The Crab og de vil skreddersy dine dykkeropplevelser.
Comments


bottom of page