top of page

Safari i Tanzania

Tanzania er en fantastisk helårsdestinasjon hvor du kan reise og oppleve det unike dyrelivet, ligge på stranden og møte et vennlig folkeslag.


I nordlige delen av Tanzania finner man de kjente parkene Tarangire nasjonalpark, Ngorongoro krateret og Serengeti nasjonalpark. Besøker du en eller flere av disse parkene vil du garantert sitte igjen med gode safariopplevelser.


Utsikten ned i Ngorongoro krateret


I sør finner du Julius Nyerere nasjonalpark, Afrikas største nasjonalpark på over 30 000 kvadratkilometer! Det unike med denne nasjonalparken er muligheten for båtsafari på Rufiji River og gåsafari med dyktige naturguider. Overnattingsstedene i parken er små og de har få rom. Her er det ingen masseturisme, her er det vill bush!


Kombiner gjerne din safarireise i Tanzania med f.eks en stopp ved foten av Mt. Kilimanjaro eller Mt. Meru. Dette er frodig områder hvor bøndene høster flere ganger i året. Det som dyrkes er kaffe, mais og bananer. Du kan få være med å besøke noen av disse bøndene, få oppleve litt av hverdagen og få møte menneskene bak turist fasaden. Høres dette spennende ut? Sjekk ut reisen; Vakre Tanzania og Krydderøya Zanzibar
Når man først er i Tanzania frister det for de fleste å ha noen late dager på stranden. Zanzibar er kun en kort flytur fra fastlandet. Her kan man starter med et par dager i Stone Town før man forflytter seg til en strandresort hvor man kan nyte livet og slappe av.


I tillegg til Zanzibar finnes også en annen spennende øy sør for Zanzibar, nemlig Mafia Island. Overnattingsstedene på øya er små og her kommer man utenfor de store turist massene man kan finne på Zanzibar.


Hvordan bor man når man er på safari?


Reiser man med oss bor du enten på en safarilodge eller en safaricamp.

Bor man på en lodge bor man i type mur/tre bygninger, mens er man på en camp bor man i luksuriøse telt.


Her er noen av campene vi benytter oss av når vi skreddersyr din reise. Jeg velger det beste stedet tilpasset ditt budsjett for reisen.

Kati Kati Tented Camp ligger ute på savannen og har enkle telt med de fasilitetene man trenger når man er på safari.


For dem som ønsker mer luksus kan Aurari Camp i Serengeti være et godt alternativ.


Alle stedene vi bruker vet vi holder en god standard. Ut fra ditt budsjett og ønske så klarer vi som regel å skreddersy et unikt og spennende program som du skal være fornøyd med!


Ta kontakt


Ikke nøl med å ta kontakt når du skal til å planlegge din Tanzaniareise. En god safari får du ikke uten at den er skreddersydd og tilpasset dine ønsker, behov og budsjett.

Som reiseplanlegger vet jeg at du ønsker å få mest mulig ut av budsjettet ditt og derfor håper jeg du tar kontakt for å høre hvilke muligheter som finnes for deg.


Ring David og slå av en uforpliktende prat om din neste safari i Tanzania - telefon 951 27 338
コメント


bottom of page