top of page

Kilimanjaro, safari og Zanzibar

I januar var vi 15 håpefulle og eventyrlystne som startet bestigningen av Kilimanjaro, Afrikas høyeste fjell!


Sammen med IWannaGo sitt team av guider, kokker og bærere var vi totalt 67 personer som startet ved Machame Gate.


Dette var en gruppetur hvor jeg, David, var reiseleder. Med et godt team på fjellet så var min jobb enkel, sørge for at alle i gruppa hadde det bra.


De alle fleste av våre gjester på Kilimanjaro reiser på private turer, da blir de tatt godt i mot av våre folk i Tanzania og får besteget Kilimanjaro med en av våre dyktige guider.


Kvinnelige guider på Kilimanjaro

Vi har endelig klart å få inn en kvinne i vårt team på Kilimanjaro! Ønsker dere å ha en kvinne som guide på fjellet så kan vi tilby at Angela blir med dere til toppen.

Angela startet som bærer på fjellet, men da mannen hennes døde måtte hun ta grep for å øke inntekten sin.

Vi er stolte av å kunne være med å gi Angela jobb og hun var veldig fornøyd etter å ha klatret fjellet med nordmenn.


Film fra vår gruppereise til Kilimanjaro

- Frister det?

Safari

Etter bestigningen av Kilimanjaro avsluttet vi reisen med en flott safari i Ngorongoro krateret. Nede i Krateret finnes det til enhver tid 25000 - 30000 dyr, så det sier seg selv at safari opplevelsen var god!

Vi hadde kun en safaridag på denne turen, men om man ønsker kan man legge til enda flere dager for å oppleve mer av det fantastiske dyrelivet man finner i Tanzania.


Zanzibar

Etter safarien dro noen hjem og noen fortsatte reisen til Zanzibar. Fra Arusha tar det kun 1 time og 20 minutter med fly til Stone Town.

Å vandre rundt i denne historiske byen sammen med en av våre kvinnelige guider, oppleve en krydderfarm og slappe av på en strandresort er den perfekte avslutningen på en opplevelsesreise til Tanzania!


Er du klar til å oppleve Tanzania?

Vi arrangerer private turer på Kilimanjaro hele året. Send inn din henvendelse i dag, så sender vi deg et tilbud på din drømmereise. Husk å få med venner og kjente, jo flere dere er jo rimeligere klarer vi å tilby reisen.

Våre fjellguider, safariguider og guider på Zanzibar står klare til å vise deg det beste av Afrika!
Comentários


bottom of page