top of page

Velkommen til Afrikakveld i Stavanger - 18. november kl. 19:00

Drømmer du om å dra på safari, nyte Det indiske Hav eller bestige Kilimanjaro?

Har du lyst til å vinne en flybillett til Kenya, Tanzania eller Sør-Afrika?

Chillout og IWannaGo inviterer den 18. november til Afrikakveld i Chillout's butikk i Breigata 4 i Stavanger. Arrangementet varer fra 19:00 - 21:00.


Trykk deg inn på facebookeventen og fortell oss om du kommer.Hva skjer?

Du vil få en rask innføring i reiser til Kenya, Tanzania og Sør-Afrika.

Vi er så heldige å få besøk av Tufayn Mangal fra Kenya. Tufayn har jobbet i safaribransjen i Kenya i snart 20 år. I tillegg til å være ekspert på safarier i Kenya og Tanzania er han en dyktig hobbyfotograf.Rune Engstrøm som er ekspert på Sør-Afrika gir oss en innføring i hvilke muligheter Sør-Afrika byr på. Rune har jobbet i reiselivsbransjen i rundt 30 år, men har de siste 8 årene jobbet utelukkende med reiser til Sør-Afrika.Meg, David Lilleheim, tar dere med på en liten reise til Tanzania. Jeg har som barn bodd 12 år i Øst-Afrika og har de siste 13 årene tilbudt spennende reiser til Tanzania og Zanzibar.20% på hele butikken

Chillout byr på 20% i butikken til alle fremmøtte.

I tillegg byr de på kaffe og en liten matbit.


Lyst til å vinne flybillett?

Turkish Airlines har gitt oss 1 t/r billett fra Oslo til Tanzania, Kenya eller Sør-Afrika. Billetten trekkes mot slutten av arrangementet og vinneren vil være en av de fremmøtte.


Turkish Airlines er nylig kåret til Europas beste flyselskap. Turkish Airlines flyr til 49 byer i 37 land i Afrika.Ethiopian Airlines har gitt oss 1 t/r billett fra Oslo til Tanzania, Kenya eller Sør-Afrika. Billetten trekkes mot slutten av arrangementet og vinneren vil være en av de fremmøtte.


Ethiopian Airlines er kåret til Afrikas beste flyselskap 5 år på rad og flyr til 68 destinasjoner i AfrikaAndre premier

Vi vil også trekke andre vinnere som vinner produkter fra Chillout og IWannaGo.


Trykk deg inn på facebookeventen og fortell oss om du kommer.

Comments


bottom of page