top of page

SØR-AFRIKA

Mat, kultur, historie, dyreliv- her finner du alt!

Utforske de livlige byene og den storslåtte naturen i Sør-Afrika?

Vårt dyktige team i Sør-Afrika er klare til å vise deg alt det vakre landet har å tilby! Med en gruppe av erfarne guider, kjennere av lokal mat og kultur, sørger vi for en uforglemmelig opplevelse. Fra de majestetiske Table Mountain i Cape Town til de frodige vinmarkene i Stellenbosch, tilbyr vi skreddersydde turer som dekker dine interesser.

Vi anbefaler også et besøk til safariområder for å oppleve Sør-Afrikas rike dyreliv på nært hold.

CPT

Stikkord

Mat, Vin, Apartheid, Kultur, Språk

Passer perfekt for deg som

1

Er en mat- og vinentusiast. Sør-Afrika er et gastronomisk paradis hvor du kan utforske en rik kulinarisk arv og nyte førsteklasses vinsmaking i verdensberømte vinregioner som Stellenbosch og Franschhoek. Fra saftig braai (grillet kjøtt) til delikate sjømatretter og elegante viner, Sør-Afrika tilbyr en kulinarisk opplevelse som vil glede dine sanser.

2

Ønsker å oppleve den flotte naturen. Landet har en imponerende variasjon av natur, fra kystlinjer med fantastiske strender og majestetiske fjellkjeder som Drakensberg, til frodige vinmarker i Cape Winelands og den dramatiske Kalahari-ørkenen.

3

Er opptatt av kultur og historie. Sør-Afrika har en rik og mangfoldig kultur, med levende byer som Cape Town og Johannesburg som tilbyr en blanding av historie, kunst, musikk og mat. Utforsk Sør-Afrikas fascinerende kulturarv gjennom besøk på museer, township-turer og møter med lokale samfunn.

Dag 1: Avreise fra Norge

I dag starter eventyret!

Forventningsfulle drar dere til flyplassen, husk å pakke med pass og nødvendige dokumenter. Fra dette øyeblikket skal dere kun fokusere på å nyte ferien – IWANNAGO tar seg av resten!


Nå venter nye og spennende eventyr i Sør-Afrika!


Visste du at Sør-Afrika er verdens største produsent av platina og en av de største produsentene av gull? 

Eksempelreise

Nedenfor har vi skrevet et forslag til hvordan en skreddersydd reise med IWANNAGO kan se ut. La dette være til inspirasjon, og ta kontakt med oss for å få din skreddersydde opplevelsesreise. Ingen reiser med IWANNAGO er like, alle våre reiser er skreddersydd og tar hensyn til deres ønsker, behov og budsjett. Vi vil være gode rådgivere på veien for at deres reise skal bli den beste turen tilpasset deres behov og ønsker!

Hvordan er det å reise med IWANNAGO?

Opplevelser fra første stund. Trygg reiseoperatør med sterke relasjoner i Sør-Afrika

Godt å vite

Generelt
Sikkerhet
Klima

Utforsk mangfoldet i Sør-Afrikas kultur og natur, fra spennende byliv i Cape Town til en uforglemmelig safariopplevelse i Kruger nasjonalpark. Landet byr på fantastiske muligheter for eventyr, enten det er å vandre i Drakensberg-fjellene, utforske de historiske gullgruvebyene eller oppleve kulturen og historien til Zulu-folket. Med vennlige lokalbefolkning og et vell av aktiviteter, er Sør-Afrika et land som vil fascinere og imponere deg. Fra de vakre vinlandene i Stellenbosch til de dramatiske kystlinjene i Garden Route, er Sør-Afrika et paradis for reisende på jakt etter enestående opplevelser og naturlig skjønnhet.

Den beste tiden å besøke Sør-Afrika varierer avhengig av regionen og hva slags aktiviteter du ønsker å gjøre. Generelt sett er den sørlige halvkule sommeren (november til mars) ideell for strandferier langs kysten og safariopplevelser i Kruger nasjonalpark og andre reservater, da dyrelivet er mer aktivt og vegetasjonen er frodig. På den annen side, for de som foretrekker mildere temperaturer og færre turister, kan den sørlige halvkule vinteren (mai til september) være bedre egnet for besøk til Cape Town. Det er viktig å merke seg at været kan variere betydelig fra region til region, så det anbefales å undersøke spesifikke klimaforhold for dine ønskede destinasjoner før du planlegger reisen.

Når det gjelder sikkerhet i Sør-Afrika, er det viktig å være oppmerksom på omgivelsene og ta vanlige forholdsregler for personlig sikkerhet og eiendomsbeskyttelse, spesielt i større byer som Johannesburg, Cape Town og Durban. Mens landet har gjort betydelige fremskritt når det gjelder kriminalitetsbekjempelse, er det fortsatt visse områder og situasjoner som kan være risikable. Det anbefales å unngå å vise dyre smykker eller elektronikk offentlig, og å unngå å gå alene om natten i dårlig opplyste områder. Ved å være oppmerksom på dine omgivelser og følge rådene fra lokale myndigheter og reisebyrå, kan du nyte en trygg og hyggelig opplevelse i Sør-Afrika.

Bli inspirert