top of page

Blir du med til Kilimanjaro i januar 2023?

19. januar setter jeg igjen kursen mot Tanzania sammen med en sprek gjeng som drømmer om å stå på Uhuru Peak den 27. januar. Uhuru Peak er det høyeste punktet på Kilimanjaro, 5895 meter over havet.


Du har kanskje en stor drøm om å bestige Kilimanjaro? Nå kan denne drømmen din bli oppfylt!


Blir du med?


Våre guider - mine helter!

Uten guidene, kokken og bærerne så er det få mennesker som hadde oppnådd bragden med å stå på toppen av Kilimanjaro.


Disse fire har over 800 bestigninger mellom seg og har i snart 15 år guidet håpefulle nordmenn på vei mot toppen.


Med sin kunnskap, service, humor og stå på vilje sørger de for at vår bestigning går smertefritt. Når sekken er for tung, når vannflaska ligger nederst i sekken eller når motet daler, da dukker de opp fra intet for å bære sekken, hente vannflaske eller forteller deg på norsk "det går bra"!


Uten disse heltene hadde jeg ikke sett lyst på å sette opp turer til Kilimanjaro, men med disse på laget er jeg sikker på at sjansene for å nå toppen er stor!


Litt om denne gruppeturen

Datoer: 19. januar - 01. februar 2023

Priser med avreise fra Oslo: Kun bli med på Kilimanjaro: 33 900,-

Kilimanjaro og Safari: 37 900,-

Tillegg for enkeltrom: 900,- Tilknytningsbillett fra annen flyplass i Norge: Fra 1 200,-


Vi reiser fra Oslo til Kilimanjaro med Ethiopian Airlines. For de som ønsker å reise fra en annen flyplass i Norge søker vi opp tilknytningsbilletter mellom nærmeste flyplass og Oslo.


De første dagene i Tanzania bruker vi til å bli kjent med guidene, få oppleve byen Mohsi og til å klargjøre oss for dagene på Kilimanjaro.


Ruten vi benytter oss av er Machame ruten. Dette har og er nok den mest populære ruten blant nordmenn. Man bor i telt under hele bestigningen og det er kort vei å kjøre fra Moshi til Machame Gate hvor bestigningen starter. Dette er en naturskjønn rute hvor man starter å gå gjennom regnskogen, opp i lyngheiene og videre inn i arktisk ørken. Ruten gir god akklimatisering ettersom man hver dag går opp i høyden for så og gå ned til campen og sove.

Vi bruker 7 dager/6 netter for å øke sjansen betraktelig for å nå toppen.


Dem som ønsker å oppleve noe av dyrelivet i Tanzania har jeg lagt inn en safari til Ngorongoro krateret. Nede i krateret finnes det til enhver tid mellom 25 000 - 30 000,- ville dyr.


Les mer om Kilimanjaro Les blogginllegget; Vanlig stilte spørsmål Kilimanjaro


Passer ikke disse datoene for deg? Mine guider jobber året rundt og tar gjerne imot deg og dine venner på en individuell tur, bare ta kontakt så skreddersyr jeg en reise for dere sammen med crewet vårt i Tanzania.


Lyst til å ta en prat om denne gruppeturen?

Har du spørsmål eller ønsker å høre mer om denne gruppeturen så ring meg på 951 27 338. Bor du i Rogaland og ønsker å besøke meg på kontoret? Velkommen innom i Asalveien 6 i Vikevåg på Rennesøy.
Commentaires


bottom of page