Gruppeturer

Velkommen som deltaker!

Hvert år skreddersyr vi spennende gruppeturer til ulike destinasjoner i verden. Vi håper at du er klar for å bli med på en av våre flotte reiser.

 

 

Har du spørsmål?

Ta kontakt med David Lilleheim på 951 27 338

Group Hike

Akkurat nå er disse turene ledige

Women Golfers

Sola Golfklubb til Sør-Afrika

Bli med Sola Golfklubb på en fantastisk reise til Sør Afrika! Det blir både golf, mat, vin og fantastiske opplevelser. Vi besøker noen av de beste golfbanene, treffer spennende mennesker og får sett det vakre området rundt Cape Town.

3-13 desember 2022

Image by Crispin Jones

Kilimanjaro og Safari

Å stå på toppen av Kilimanjaro er en drøm! Nå kan du være med oss til Tanzania og få oppfylt din drøm i januar 2023! Du velger selv om du kun ønsker å være med på bestigningen eller om du også ønsker å være med på safari i Ngorongoro krateret. Kombiner også gjerne reisen med avslappende dager på Zanzibar.

19 januar - 1 februar 2023

Cape Town fargehus.jpg

Opplevelsestur til Sør-Afrika

Cape Town og området rundt er kanskje et av de flotteste stedene i verden! Her går historie, kultur, natur og opplevelser hånd i hånd! Fantastiske overnattingssteder, gode utflukter, fantasstisk natur og dyktige guider og reiseledere gjør denne turen unik! Hvert år skjer det noe magisk i områdene rundt Cape Town i september, det er vår og blomstringen eksploderer! Dette er en reise du ikke vil gå glipp av!

19-30 september 2022

Image by Damian Patkowski

Kenya bak fasaden

Bli med på en unik reise til Kenya med Linda og Anders Lilleheim som reiseledere. De har 15 års fartstid i Øst Afrika og kjenner Kenya veldig godt. De tar dere med og viser dere noe av det de arbeidet med når de bodde i Nairobi. Dette er en reise for deg som vil se litt av Kenya bak turistfasaden! I tillegg til å oppleve Nairobi blir det flotte safaridager i Tsavo nasjonalpark og badeferie i Malindi.

7-20 oktober 2022

Image by Ruben Hanssen

NLM Gjenbruk til Oman

Denne gruppeturen er tilrettelagt for frivillige på NLM Gjenbruk`s butikker i Norge. Sammen med vår norske reiseleder som bor i Oman har vi skreddersydd en  innholdsrik reise spekket med opplevelser, historie og kultur. Er du sporty og klar for å oppleve en fantastisk destinasjon? Hiv deg rundt og meld deg på denne flotte reisen.

15-26 oktober 2022