top of page

DAGSPROGRAM

14. SEPTEMBER - AVREISE FRA NORGE

Gruppen starter reisen fra Stavanger, men for de som ønsker å fly fra andre steder i Norge, ta kontakt med oss.

Vi flyr med SAS og Qatar Airways

SK4032 14SEP SVG-OSL 1305 1355

QR 176S 14SEP OSL-DOH 1605 2340

QR1369S 15SEP DOH-CPT 0200 1050  


15. SEPTEMBER - ANKOMST CAPE TOWN - TIL VINDISTRIKTET

Vel fremme i Cape Town står vår guide klar til å ta oss med på våre første eventyr. 

Dagens første stopp er Leopard's Leap Wine Estate, hvor vi vil få muligheten til å delta på vinsmaking og utforske deres utvalg av utsøkte viner. Etterpå setter vi kursen mot vårt hotell som ligger i den historiske byen Franschhoek. Her vil vi kunne nyte den sjarmerende atmosfæren og den vakre omgivelsen mens vi utforsker alt denne spennende regionen har å tilby. Overnatting på Protea Hotel by Marriott Franschhoek Middag inkludert


16. SEPTEMBER: WEST COAST NATIONAL PARK Etter frokost setter vi kursen mot West Coast National Park. Nå er det vår og vårblomstringen pågår for fullt! 

Her vandrer sebraer og strutser på engene fulle av blomster. 

Etter noen timer i parken går turen videre til Darling. Her nyter dere en god lunsj på den kjente restauranten Evita se Perron.

Vandre rundt i gantene og opplev livet i denne landsbyen og ta gjerne turen innom Darling Brewery for ølsmaking.  Overnatting på Protea Hotel by Marriott Franschhoek Frokost, lunsj og middag inkludert


17. SEPTEMBER - BESØKE VINGÅRDER

Vi begynner dagen vår med frokost på hotellet før vi setter kursen mot Fairview Wine Estate for ost og vinsmaking, etterfulgt av en herlig lunsj.

Vingårens historie strekker seg tilbake til 1693, og de er stolte av sin lange arv innen vinproduksjon.

Etter lunsj fortsetter reisen til Reyneke Wine Estate, en anerkjent biodynamisk vingård i Stellenbosch. Her får vi oppleve en organisk vinsmaking og en rolig gåtur gjennom eiendommen.

Avslutt dagen med middag på Allora Restaurant.

Overnatting på Protea Hotel by Marriott Franschhoek

Frokost, lunsj og middag inkludert


18. SEPTEMBER - TIL AQUILA PRIVATE GAME RESERVE Vi sjekker ut av hotellet og fortsetter reisen mot Aquila Private Game Reserve. Her vil vi få en unik smakebit av det majestetiske dyrelivet i Afrika.

Reservatet strekker seg over rundt 100 kvadratkilometer og ligger vakkert plassert i den sørlige delen av Karoo.

Senere på ettermiddagen legger vi ut på vårt første dyrelivseventyr, hvor vi får oppleve de fantastiske skapningene på nært hold. Dette vil være en uforglemmelig opplevelse med naturens mest majestetiske skapninger. Overnatting på Aquila Safari Private Game Reserve Frokost, lunsj og middag inkludert


19. SEPTEMBER - TIL CAPE TOWN

Etter en spennende morgensafari og en velsmakende frokost, tar vi fatt på veien sørover mot Cape Town.

Underveis gjør vi en stopp ved Karoo Desert Botanical Garden, hvor vi kan nyte den fantastiske hagen som blomstrer i all sin prakt på denne tiden av året.  Overnatting på Southern Sun Cullinan Frokost, lunsj og middag inkludert


20. SEPTEMBER: KAPP DET GODE HÅP Etter frokost setter vi oss i bussen. I dag skal vi rundt kapphalvøya. Dagens høydepunkter blir Cape Point, Kapp det Gode Håp og pingvinene på Boulders Beach. Overnatting på Southern Sun Cullinan Frokost, lunsj og middag inkludert


21. SEPTEMBER: TABLE MOUNTAIN, MASTERCHEF BESØK OG DISTRICT 6 MUSEUM Etter frokost tar vi taubanen opp på Table Mountain.

Siden den første personen fikk øye på Table Mountain, har fjellet vært en av byens mest besøkte attraksjoner. Vi tar taubanen til toppen for å oppleve den flotte utsikten man får over byen og helt ut til Robben Island.

Etter Table Mountain drar vi til Khayelitsha for lunsj hjemme hos den anerkjente MasterChef - kokken Abigail.

Etter lunsj besøker vi District 6-museet før vi drar tilbake til hotellet.

I kveld blir det middag på Den Anker.  Overnatting på Southern Sun Cullinan

Frokost, lunsj og middag inkludert


22. SEPTEMBER - ROBBEN ISLAND OG MØTE MED CHRISTO BRAND I dag skal vi ut på Robben Island, den kjente øya hvor Nelson Mandela og mange andre frihetsforkjempere satt fengslet i mange år. 

Etter besøket på Robben Island får vi et spesielt møte med Christo Brand som var Nelson Mandelas fangevokter og venn. Mandela ønsket at Christo skulle skrive deres historie. Christo Brand holder sitt foredrag og signerer boken. Overnatting på Southern Sun Cullinan

Frokost, lunsj og middag inkludert


23. SEPTEMBER - HJEMREISE

3 timer før avgang blir vi hentet på hotellet og kjørt til flyplassen

QR1370O 23SEP  CPT-DOH 1300 2335 

QR 179O 24SEP  DOH-OSL 0155 0740 

SK4017W 24SEP  OSL-SVG  0905 1000  


24. SEPTEMBER - ANKOMST NORGE

Velkommen hjem til Norge! 

Et skikkelig eventyr

OM TUREN

Bli med på en fantastisk reise til Sør Afrika i September 2024!

Reisen er spekket med flotte naturopplevelser, møte med spennende mennesker, gode overnattingssteder og spennende utflukter!

Opplev blomstringen - et fantastisk skue med ville blomster som dekker store marker
Safariopplevelser i Aquila Private Game Reserve
Besøke vakre botaniske hager
Besøke Robben Island hvor Mandela satt som fange i 18 år
Ta taubanen opp på Table Mountain med fantastisk utsikt
Møte med Christo Brand - Mandelas venn og fangevokter. Han har en unik historie å fortelle.
Vi besøker selvsagt Kapp det Gode Håp
Vi får besøke pingvinene på Boulders Beach
God mat. De aller fleste måltider er inkludert i programmet, så det vil være minimalt med ekstrakostnader mens man er på reise

Fantastiske overnattingssteder

Priser

Pris per person:
I dobbeltrom / twinroom: 44 900,-
I enkeltrom: 55 000,-

HVA SIER FOLK SOM HAR VÆRT HER FØR?

Safari i Sør Afrika
Er akkurat kommet hjem etter 14 fantastiske dager i Sør Afrika hvor Safari i Montabeni Camp nok var høydepunktet. Der fikk vi også underholdning av elefanter ved bassenget med på kjøpet. En super camp med veldig hyggelig og kunnskapsrik stab. Vi var også i Johannesburg og Cape Town hvor vi også der ble møtt av hyggelige og kunnskapsrike sjåfører og guider. Vi er imponert over logistikken da vi var på kryss og tvers. Det sto alltid noen å ventet på oss. Valg av hoteller var også bra. Jeg kan anbefale IWannaGo på det sterkeste. Flott program, ryddig og gode til å følge opp. Vi reiser gjerne med dem igjen.

Helen

14. september 2024

24. september 2024

Vi gjentar suksessturen i 2024! Blir du med?

Bestillingsfrist:

1. juli 2024

INKLUDERT

 • Flybillett t/r Stavanger med SAS og Qatar Airways

 • Tilknytningsbillett fra andre flyplasser i Norge (mot et tilleggsgebyr, 1000 - 1500,-)

 • Norsk reiseleder

 • Overnattinger som beskrevet

 • Måltider som beskrevet

 • Alle parkavgifter og inngangsbilletter

 • Besøke vingårder

 • Møte med Christo Brand

 • Kapp det Gode Håp

 • Taubane opp til Table Mountain

 • Robben Island

 • Besøke botaniske hager

 • Safari i Aquila Safari Park

 • Tips

 • Reiseforsikring

 • Utflukter i egen regi

 • Måltider som ikke er beskrevet i programmet

 • Drikkevarer

IKKE INKLUDERT

NORSK OPERATØR

Hei, jeg heter David! Jeg vokste opp i Kenya og Tanzania, prater swahili og har et enormt kontaktnettverk over hele det Afrikanske kontinentet. Jeg har drevet med skreddersydde reiser til Afrika siden 2009 og sørger for at du er i gode hender fra første stund.

Sammen med min kone, Kristin, startet vi reisebyrået IWANNAGO i 2020. Målet var å lage så autentiske og minnerike reiseopplevelser som mulig. I tillegg er vi veldig opptatt av fotavtrykket vi reisende etterlater oss. Vi er veldig opptatt av rettferdig lønn, respekt for kultur, land og arbeid. Vi har et stort fokus på kvinner i arbeid, og din reise med oss gjør det mulig å lønne ganske mange mennesker i Tanzania og Zanzibar, takk!

Vi legger sjel i reisene våre. Kristin og David har personlig kontakt, og er gode venner med alle våre kontakter. Noen av våre kontakter har vi kjent hele livet, det bygger tillit! Når du skal reise med oss, får du ikke bare en hyllevare, dette er personlig!

PERSONLIG

Når vi planlegger en reise baseres det alltid på reisens formål og siste nytt. Vi sørger for at hver eneste dag er rik på opplevelser og minner du aldri vil glemme.

SKREDDERSYDD

Det du får fra IWANNAGO er helt unikt. Noen av våre opplevelser er det kun våre reisende som får tilgang på. Vårt fokus på kvinner i arbeid, fotavtrykk og respekt for landet du skal inn i skaper en helt unik reise.

UNIKT

HVORFOR IWANNAGO?

Image by Hamdhulla Shakeeb

Klar for et eventyr?

bottom of page