top of page

DAGSPROGRAM

26. SEPTEMBER - AVREISE FRA NORGE Avreise fra Oslo.Ønsker du tilknyttingsbillett fra annen flyplass i Norge så ta kontakt med oss på mail, info@iwannago.no

TK1754 26SEP   OSL-IST 1845 2340 TK 44   27SEP  IST-CPT  0140 1150 


27. SEPTEMBER - ANKOMST CAPE TOWN Velkommen til Cape Town! Vi blir møtt av vår guide og sjåfør som ønsker oss velkommen til Sør-Afrika!Fra flyplassen går turen inn til Waterfront, fra hotellet er det kort gåavstand til mange av de kjente severdighetene i byen

Vi spiser middag på hotellet.  Overnatting på Southern Sun Cullinan Frokost inkludert


28. SEPTEMBER - ROBBEN ISLAND, TABLE MOUNTAIN OG CHRISTO BRAND I dag skal vi ut på Robben Island, det var her Nelson Mandela satt fengslet i store deler av sin tid som fange. Sammen med dere på denne turen er Christo Brand som var Mandelas fangevokter og venn.  

Vi returnerer så tilbake til fastlandet, spiser lunsj og fortsetter dagen med å ta taubanen opp på Table Mountain. Her får vi en flott utsikt utover byen og mot Robben Island. Overnatting på Southern Sun Cullinan Frokost inkludert


29. SEPTEMBER - OPPLEVE KUNSTGALLERIER, MUSEER OG MIDDAG HOS ABIGAIL Denne dagen bruker vi på å besøke museer og kunstgalleri

Norval Foundation Modern Art in ConstantiaDylan Lewis Sculpture Garden i Stellenbosch

På kvelden blir det middag hos Masterchef Abigail Mbalo som bor i Townshipen Khayelitsha utenfor Cape Town. Her får dere smake på fantastiske retter som er inspirert av det Sør-Afrikanske kjøkkenet.  Overnatting på Southern Sun Cullinan Frokost og middag inkludert


30. SEPTEMBER - TIL AQUILA GAME RESERVE En reise til Afrika er nødt til å inneholde litt safariopplevelser! 

Fra Cape Town går turen videre til Aquila for litt safariopplevelser. Aquila er en liten park som blant annet har løver, neshorn, elefanter, bøfler, sebraer, flodhester, gaseller og antiloper. Man får en liten smak av safari. Overnatting på Aquila Safari Private Game Reserve Frokost, lunsj og middag inkludert


01. OKTOBER - AQULA GAME RESERVE

I dag er det mulighet for å være med på både morgen og ettermiddagssafari. 

Dette er også en god plass å slappe av på, male, tegne og nyte fasilitetene.   Overnatting på Aquila Safari Private Game Reserve Frokost, lunsj og middag inkludert


02. OKTOBER - MØTE MED PANTHERA AFRICA Etter morgensafari og frokost setter vi kursen sørover mot Stanford. Vi spiser lunsj på en lokal restaurant og på ettermiddagen skal vi innom Panthera Africa Big Cat Santuary som drives av norske Cathrine.  Overnattting på Stanford Valley Country Lodge Frokost inkludert

03. OKTOBER - KAPP DET GODE HÅP OG PINGVINER Etter frokost setter vi oss i bussen, i dag skal vi rundt kapphalvøya. Dagens høydepunkter blir Cape Point, Kapp det Gode Håp, pingvinene på Boulders Beach. 

På ettermiddagen ankommer dere hotellet i Cape Town.  Overnatting på Southern Sun Cullinan Frokost inkludert


04. OKTOBER - TOWNSHIP, DISTRICT 6 OG MIDDAG PÅ GOLD RESTAURANT I dag skal vi få oppleve Townshipen og lære mer om Apartheid regimet som tidligere fantes i Sør-Afrika. Vi får møte mennesker som ønsker å fortelle hvordan  livet var og er for dem som lever i disse områdene i dag. 

En utrolig spennende dag hvor vi får komme litt bak turistfasaden. 

Overnatting på Southern Sun Cullinan Frokost og middag inkludert


05. OKTOBER - HJEMREISE Vi blir kjørt til flyplassen i god tid før avgang.

TK 45Q 05OCT CPT-IST 1635 0440 06OCT

TK1751Q 06OCT IST-OSL 0810 1055 Frokost inkludert


06. OKTOBER - ANKOMST NORGE Velkommen hjem og velkommen tilbake ved en senere anledning! 


Et skikkelig eventyr

OM TUREN

Velkommen til en eventyrlig reise gjennom Sør-Afrika, hvor kunstneren Sigrun Werner fra Nes inviterer deg til å utforske det vakre og mangfoldige landskapet rundt Cape Town og dens omkringliggende områder. Med lidenskap for dyr og fargeblyanter, samt en dyp kjærlighet for Afrika, tar Sigrun deg med på en uforglemmelig opplevelse som som vil gi deg minner for livet.

I september 2024 ønsker Sigrun å dele sin kjærlighet til Sør-Afrika med deg gjennom en reise som vil omfatte kunst, kultur, dyreliv og historie. Du vil få muligheten til å fordype deg i den rike kulturen og historien til dette fascinerende kontinentet, samtidig som du utforsker den utrolige naturen og møter spennende mennesker.

Denne reisen viser deg det varierte og vakre landskapet som Sør-Afrika har å by på. Fra majestetiske fjell og endeløse strender til frodige vinmarker og spektakulære dyrelivsreservater - hver dag vil være fylt med nye oppdagelser og spennende eventyr.

Bli med Sigrun på en fantastisk reise til Sør-Afrika i september 2024, hvor du vil oppleve uforglemmelige øyeblikk, skape varige minner og bli inspirert av den utrolige skjønnheten og kulturen i dette bemerkelsesverdige delen av verden.

Priser

Priser per person:
I dobbelt- og twinroom: 39 900,-
I enkeltrom: 50 700,-

HVA SIER FOLK SOM HAR VÆRT HER FØR?

Vi har vært på et 14 dagers opphold i Sør Afrika, og vi har hatt et fantastisk opphold på alle måter. Absolutt alt har klaffet, alt fra safari opphold i Krugerparken, guidede turer i Johannesburg og Cape Town, henting og levering til flyplasser og utflukter. programmet gikk knirkefritt, alt var helt perfekt. Vi kan anbefale Iwannago på det sterkeste.

Bente

4. juni 2024

4. juni 2024

Opplev Sør-Afrika med Sigrun Werner

Bestillingsfrist:

1. mai 2024

INKLUDERT

 • Flybillett t/r Oslo med Turkish Airlines

 • Tilknytnings billett fra andre flyplasser i Norge (mot et tilleggsgebyr, 1000 - 1500,-)

 • Engelsktalende guide i Sør Afrika

 • Overnattinger som beskrevet

 • Måltider som beskrevet

 • Alle parkavgifter og inngangsbilletter

 • Besøke vingårder

 • Møte med Christo Brand

 • Kapp det Gode Håp

 • Taubane opp til Table Mountain

 • Robben Island

 • Besøke botaniske hager

 • Safari i Aquila Safari Park

 • Tips

 • Reiseforsikring

 • Utflukter i egen regi

 • Måltider som ikke er beskrevet i programmet

 • Drikkevarer

IKKE INKLUDERT

NORSK OPERATØR

Hei, jeg heter David! Jeg vokste opp i Kenya og Tanzania, prater swahili og har et enormt kontaktnettverk over hele det Afrikanske kontinentet. Jeg har drevet med skreddersydde reiser til Afrika siden 2009 og sørger for at du er i gode hender fra første stund.

Sammen med min kone, Kristin, startet vi reisebyrået IWANNAGO i 2020. Målet var å lage så autentiske og minnerike reiseopplevelser som mulig. I tillegg er vi veldig opptatt av fotavtrykket vi reisende etterlater oss. Vi er veldig opptatt av rettferdig lønn, respekt for kultur, land og arbeid. Vi har et stort fokus på kvinner i arbeid, og din reise med oss gjør det mulig å lønne ganske mange mennesker i Tanzania og Zanzibar, takk!

Vi legger sjel i reisene våre. Kristin og David har personlig kontakt, og er gode venner med alle våre kontakter. Noen av våre kontakter har vi kjent hele livet, det bygger tillit! Når du skal reise med oss, får du ikke bare en hyllevare, dette er personlig!

PERSONLIG

Når vi planlegger en reise baseres det alltid på reisens formål og siste nytt. Vi sørger for at hver eneste dag er rik på opplevelser og minner du aldri vil glemme.

SKREDDERSYDD

Det du får fra IWANNAGO er helt unikt. Noen av våre opplevelser er det kun våre reisende som får tilgang på. Vårt fokus på kvinner i arbeid, fotavtrykk og respekt for landet du skal inn i skaper en helt unik reise.

UNIKT

HVORFOR IWANNAGO?

Image by Hamdhulla Shakeeb

Klar for et eventyr?

bottom of page