top of page

PÅ TIDE Å PLANLEGGE

VINTERFERIEN

OPPLEV VAKRE ZANZIBAR OG TANZANIA

Familien Lilleheim

Hei! Vi er Kristin og David.

Vi startet IWANNAGO med en lidenskap for å levere de mest eksklusive og unike reiseopplevelsene, der vi vet at personlige detaljer gjør hele forskjellen.

Vi har sammen med flere partnere sydd sammen noen fantastiske reisepakker for vinterferien 2025, fullspekket med strand, varme og safari
 

Enklere og rimeligere for deg

Velg din pakke

Strandferie på Zanzibar og safari i nasjonalparkene Lake Manyara og Tarangire. Les mer

Safari i Lake Manyara, Ngorongoro og Tarangire. Badeferie på vakre Zanzibar.

Les mer

Safari i Ngorongoro og Serengeti nasjonalpark. Badeferie på krydderøya Zanzibar. Les mer

Pakke 1

RIMELIGST 

Strandferie på Zanzibar og safari i nasjonalparkene Lake Manyara og Tarangire. 
Opplev det beste av Tanzania med en uforglemmelig reise som kombinerer avslappende stranddager på Zanzibar og spennende safariopplevelser. Vinterferien starter med solfylte dager på Zanzibar, der du kan nyte stranden og bading i Det indiske Hav. Etter noen avslappende dager, fortsetter eventyret til fastlandet hvor du får oppleve det rike dyrelivet i Lake Manyara nasjonalpark. Her venter spektakulære møter med flodhester, flamingoer og løver. Avslutt reisen med en safari i Tarangire nasjonalpark, kjent for sine majestetiske baobabtrær og store elefantflokker.

Dette er en prisgunstig og fantastisk tur som gir deg det beste av Tanzanias natur og dyreliv.
 

Fra: 29 900,- per voksen Egne priser for barn
Eksempelpris er ved 6 personer - send forespørsel og få et gratis tilbud fra IWANNAGO


Velg den datoen som passer best og se hele reiseprogrammet:

Pakke 2

LITT DYRERE
Opplev det beste av Tanzania med en uforglemmelig vinterferie som kombinerer spennende safarieventyr og avslappende stranddager. Start reisen med safari i Lake Manyara nasjonalpark, hvor du kan se flodhester, flamingoer og løver på nært hold. Fortsett til det imponerende Ngorongoro-krateret, kjent for sitt utrolige dyreliv og fantastiske landskap, og avslutt safariopplevelsen i Tarangire nasjonalpark, berømt for sine baobabtrær og store elefantflokker. Deretter flyr dere til Zanzibar, hvor dere tilbringer noen netter i historiske Stone Town, kjent for sine smale gater og rike kultur. Reisen avsluttes med avslappende dager på en idyllisk strandresort, hvor man kan nyte det krystallklare vannet og de hvite sandstrendene. Dette er en fantastisk tur som gir deg det beste av Tanzanias natur, dyreliv og kultur.  

Fra: 34 800,- per voksen Egne priser for barn
Eksempelpris er ved 6 personer - send forespørsel og få et gratis tilbud fra IWANNAGO


Velg den datoen som passer best og se hele reiseprogrammet:

Pakke 3

DYREST
Klassisk safari i Ngorongoro krateret og Serengeti. Badeferie på krydderøya Zanzibar.
Opplev det beste av Tanzania med en uforglemmelig reise som kombinerer spennende safarieventyr og avslappende stranddager. Start reisen med safari i Ngorongoro-krateret, kjent for sitt utrolige dyreliv og fantastiske landskap. Fortsett til Serengeti nasjonalpark, hvor du får muligheten til å se de store dyrevandringene og et rikt mangfold av ville dyr. Fra Serengeti flyr dere til Zanzibar, hvor dere tilbringer noen netter i historiske Stone Town, kjent for sine smale gater og rike kultur. Reisen avsluttes med avslappende dager på en idyllisk strandresort, hvor du kan nyte det krystallklare vannet og de hvite sandstrendene. Dette er en fantastisk tur som gir deg det beste av Tanzanias natur, dyreliv og kultur.

Fra: 43 600,- per voksen Egne priser for barn
Eksempelpris er ved 6 personer - send forespørsel og få et gratis tilbud fra IWANNAGO


Velg den datoen som passer best og se hele reiseprogrammet:

Vi ser frem til å høre fra deg

Inspirasjon til Vinterferien 2025

Vil du gjøre noe helt spesielt i vinter? Ta med deg venner og familie til dette fantastiske eventyret på østkysten av Afrika. Zanzibar og Tanzania er perfekte destinasjoner for nordmenn som ønsker både varme, strand og avslapping kombinert med opplevelser, god mat og safari. Vi har gått sammen med våre samarbeidspartnere og produsert noen helt fantastiske program til din vinterferie.

Lurer du på noe rundt Zanzibar og Tanzania? Vi har samlet mye nyttig informasjon på våre hjemmesider.

Ellers kan du alltid være trygg på at vi er her for deg!

GRATIS MIDDAG*

Dersom reisefølget bestiller turen før 01.09.2024 spanderer vi en middag på hele reisefølget! Middagen er på en av våre favorittrestauranter på Zanzibar. Fantastisk god mat og herlige folk!

*Forbehold om ledig bord på deres ønsket dato og gjelder ikke drikkevarer.

bottom of page