top of page
Image by Chermiti Mohamed

Tunisia

Tunisia har en rik historie som strekker seg tilbake til mange tusen år f.kr. Store sivilisasjoner har holdt til her og stor kulturell og politisk påvirkning har sitt utsprang her helt fra fønikernes tid (muligens forfedrene til filisterne som vi kjenner i bibelen), gjennom Romerikes fremvekst og fall (det var fra Tunisia og Kartago Hannibal kom fra), til de arabiske invasjonene, vandalene, ottomanene, europeerne og franskmennene, like til i dag – fødestedet for Yasmin-revolusjonen (den arabiske vår). 

Med denne historien er det lett å forstå at Tunisia har litt av alt, både innen gastronomi, religion og kultur. Det er nettopp dette vi vil forsøke å vise dere – litt av alt. Med dette som mål skreddersyr vi unike reiser som gir deg en annen opplevelse av landet enn om du drar på en charterreise. 

Så la oss si som de lokale sier: Inchallah lebes – hvis Gud vil, går det nok bra! 

Image by Albert Gubaydullin

Historiske destinasjoner

Tunisia tilbyr alt! - Skreddersydde reiser

Tunis​

Tunis med sine travle gater, historiske bygg, gode restauranter, flotte hoteller og ikke minst den travle Medianen. Dette er en hverdag helt ulik vår, her får du oppleve kulturen på nært hånd.

Historie
Noe av det Tunisia kanskje er mest kjent for er sine historiske attraksjoner som f.eks Kartago med sine gamle puniske og romerske ruiner Et annet unikt reisemål er amfiteateret El Jem som er verdens tredje største etter Colosseum i Roma og teateret i Capua. Eller hva med å oppleve Dougga? En veldig godt bevart ruinby fra antikken. 

Ørken

Reis ut i ørkenen og bo i en teltleir, ri på kamel, kjøre firhjuling i sanddynene og opplev en oase. 

Star Wars
Besøk Matmata, en by hvor berberspråket fortsatt er i bruk, og huset hvor Luke Skywalker vokste opp hos sin onkel og tante på planeten Tatouine.

Sjø og strand

Avslutt reisen med en flott badeferie ved Middelhavet. Enten ved strendene utenfor Tunis, i Sousse eller på Djerba lenger sør i landet. Her finnes strandresorter i alle prisklasser. 

Iwannago crew-min.jpg

Norsk operatør

David vokste opp i Kenya og Tanzania, prater swahili og har et enormt kontaktnettverk over hele det Afrikanske kontinentet. Han har drevet med skreddersydde reiser til Afrika siden 2009 og sørger for at du er i gode hender fra første stund.

Image by Aleksandr Sali

Kombiner reisen med badeferie ved Middelhavet

Eventyret venter

La oss designe din drømmereise

Teltferie mamma med barn-min.jpg
Personlig planlegging

Vi sørger for at din reise planlegges ut fra dine ønsker, behov og budsjett. Vi vil selvsagt være gode og tydelige rådgivere slik at din reise blir unik.

nac-min.jpg
Skreddersydde opplevelser

Du ønsker en privat opplevelse, ikke overfylte Hop-on-Hop-off opplevelser. Vi sørger for en unik skreddersydd reise basert på dine ønsker og behov. 

Safari-Mweya.jpg
Unike kontakter

Våre reiser handler om å kjenne de rette personene som kan være med på å gjøre din reise spektakulær. 

Vi er best på skreddersøm, start din reise i dag.

Fyll ut kontaktskjemaet som vil gi oss en bedre forståelse av hva du ønsker og hvor du er i prosessen. Fyll gjerne ut grundig og med mest mulig informasjon slik at vi kan gi deg best mulig råd fra starten.

bottom of page