top of page

Kultur, safari, Stonetown og strand

Denne reisen er for dere som ønsker å oppleve litt mer enn kun å reise på safari og ligge på en strand.

Dag 1: Drømmereisen begynner

Start din drømmereise fra Norge, med forventningene og spenningen om det som venter deg i Tanzania.


Dag 2: Velkommen til tanzaniansk gjestfrihet i Moshi

Ankomst Tanzania og du blir møtt av den varme gjestfriheten. Du føler deg umiddelbart velkommen og kommer fort i riktig stemning for å utforske Tanzania.

Fra Moshi har man magisk utsikt opp til Afrikas høyeste fjell, KilimanjaroDag 3: Oppdag magien blant kaffebøndene og naturens underverk Få en smak av tanzaniansk kultur og eventyr når du besøker kaffebøndene og ser deres ønske om å produsere god kaffe. Utforsk regnskogen og føl deg fortryllet av den majestetiske skjønnheten til Materuni-fossen.


Dag 4: Møt folket Dere pakker i bilen og setter kursen mot Karatu. Dere gjør et stopp i landsbyen Mtu wa Mbu. Dykk inn i tanzaniansk kultur når du utforsker Mtu wa Mbu med en guide. Møt de lokale menneskene.


Dag 5: I hjertet av naturens underverk i Ngorongoro-krateret Du når frem til et av høydepunktene i reisen når du opplever Ngorongoro-krateret. La deg overvelde av inntrykkene mens du blir vitne til det rike dyrelivet i dette enestående økosystemet.Dag 6: Oppdag Tarangires skjulte skatter

La spenningen fortsette når du drar på safari i Tarangire nasjonalpark. La følelsen av eventyr ta over når du kjører gjennom det vakre landskapet og ser majestetiske elefanter og andre imponerende dyr. Få et glimt av det ville Afrika og kjenn adrenalinet pumpe.Dag 7: En safariopplevelse som varer livet ut

La den uforglemmelige opplevelsen i Tarangire nasjonalpark fortsette. Fortsett å være årvåken og la deg fylle av glede mens du oppdager flere dyrearter og tar inn den fantastiske naturen rundt deg. Bygg videre på minnene som vil følge deg resten av livet.Dag 8: Fra eventyr til avslapning - velkommen til Zanzibar!

Reisen går videre til den tropiske øya Zanzibar. Du blir transportert til hotellet i Stone Town. La deg fascinere av den historiske atmosfæren og den unike blandingen av kulturer.Dag 9: Utforsk Stone Towns sjarm og mystikk

La deg fortrylle av Stone Towns sjarm når du blir med på en guidet tur gjennom de trange gatene. La deg begeistre av den rike historien og kulturen som strømmer gjennom hver gate og bygning. La følelsen av nysgjerrighet og undring fylle deg mens guiden tar deg med til severdigheter som House of Wonders, Old Fort og det livlige Darajani-markedet.Dag 10: En duftende reise til krydderfarmen og avslappende øytilværelse

La sansene dine våkne til liv når du besøker en krydderfarm på Zanzibar. La duftene av kardemomme, muskatnøtt og kanel fylle luften rundt deg. Nyt følelsen av å være omgitt av frodig vegetasjon og eksotiske smaker. Etter lunsj fortsetter reisen til et nydelig strandhotell, hvor du kan la deg omfavne av roen og avslapningen som kun en paradisøy kan tilby.Dag 11 – 13: Solens varme klem og bølgene som kaller La deg bli omfavnet av det krystallklare vannet og nyt den avslappende atmosfæren på Zanzibars vakre strender. La bekymringene slippe taket mens du nyter de fargerike solnedgangene og den varme gjestfriheten på strandhotellet.Dag 14: Farvel til paradiset, men ikke til minnene

Det er på tide å si farvel til Zanzibar og reise tilbake til hverdagen. La følelsen av takknemlighet og berikelse fylle deg når du ser tilbake på de uforglemmelige opplevelsene du har hatt i Tanzania og på Zanzibar. Ta med deg de dyrebare minnene, både de visuelle og følelsesmessige, som vil vare livet ut.Dag 15: Hjemreise med hjertet fullt av eventyr

Ankomst i Norge, hjemme igjen etter en reise som har berørt hjertet ditt. La følelsen av takknemlighet og lengsel etter nye opplevelser følge med deg, og la drømmene om Tanzania leve videre i hjertet ditt.


Hva venter du på? Kontakt oss i dag og planlegg din neste ferie


Opplev drømmereisen til Tanzania og Zanzibar på denne uforglemmelige 15-dagers eventyret. Fra den varme tanzanianske gjestfriheten i Moshi til den fantastiske naturen i Ngorongoro-krateret og den avslappende atmosfæren på Zanzibars vakre strender, vil du bli beriket med uforglemmelige minner.

Reise på denne eksklusive reisen som tar deg med på en reise gjennom enestående kulturer, naturskjønne landskap og spektakulære dyrelivsopplevelser.

Vårt erfarne team har nøye satt sammen denne reiseruten for å sikre at du får en unik opplevelse. Vi tar oss av alle detaljer, slik at du kan fokusere på å nyte hvert øyeblikk.

Kontakt oss i dag for å starte planlegging av deres drømmereise. Våre dedikerte reiseeksperter står klare til å hjelpe deg med å skreddersy reisen etter dine ønsker og behov.

La drømmene dine bli virkelighet med denne reisen. Kontakt oss i dag, og la oss ta deg med på en reise du vil huske for alltid.

Vi ser fram til å høre fra deg og hjelpe deg med å planlegge ditt livs eventyr i Tanzania og Zanzibar.


Galleri

bottom of page