top of page

Budsjettreise til Tanzania og Zanzibar

På denne reisen har vi fokus på å holde kostnadene nede, men samtidig sørge for at du får en opplevelsesrik reise til Tanzania og Zanzibar.

Utforsk Afrikas skjønnhet uten å tømme lommeboken! Vår rimelige reise til Tanzania og Zanzibar gir deg og din familie en fantastisk opplevelse til en overkommelig pris. Her er hva dere kan forvente å oppleve på hver dag:


Dag 1: Avreise fra Norge Dere setter kursen mot det vakre kontinentet Afrika med forventning og spenning. Reisen begynner, og dere er klare for å skape minner som varer livet ut


Dag 2: Ankomst Tanzania, kjøre til lodgen i Tarangire Dere ankommer Tanzania, hvor dere blir møtt med varme og gjestfrihet. Guiden tar dere med til en komfortabel lodge i Tarangire nasjonalpark, kjent for sitt rike dyreliv og vakre landskap.Dag 3: Safari i Tarangire nasjonalpark Dere våkner opp til den fantastiske lyden av naturen og er klare for en spektakulær safaritur. Dere vil oppleve den utrolige variasjonen av dyrearter som elefanter, løver, giraffer og gnuer. Dette er en unik mulighet til å komme tett på Afrikas majestetiske dyreliv.Dag 4: Safari i Tarangire nasjonalpark I dag fortsetter dere utforskingen av Tarangire nasjonalpark. Denne parken er kjent for sin høye tetthet av elefanter og muligheten til å se sjeldne fuglearter. Guiden vil dele sin kunnskap om dyrene og deres levesteder, og dere vil få uforglemmelige opplevelser og fotomuligheter.

Dag 5: Transfer til Arusha, fly til Zanzibar, transfer til strandresort


Dere forlater Tarangire og blir kjørt til flyplassen i Arusha. Deretter flyr dere til den eksotiske øya Zanzibar, hvor dere blir transportert til en komfortabel strandresort. Slapp av ved bassenget, ta en spasertur langs de hvite sandstrendene eller nyt en forfriskende svømmetur i det turkise vannet.Dag 6-10: Sjø og strand Nå er det tid for å nyte det beste Zanzibar har å tilby. Slapp av på de vakre strendene, føl sanden mellom tærne og la solstrålene omfavne kroppen. Ta del i ulike vannaktiviteter som snorkling, dykking eller seiling, og oppdag undervannslivet som skjuler seg under overflaten. Dere vil også få muligheten til å utforske den lokale kulturen og oppleve de eksotiske smakene på en av de lokale restaurantene.Dag 11: Transfer til flyplassen, hjemreise Etter noen herlige dager på Zanzibar er det tid for å si farvel. Dere blir transportert til flyplassen for hjemreisen, men tar med dere minnene om den fantastiske tiden dere har hatt.Dag 12: Ankomst Norge Dere kommer tilbake til Norge, fulle av energi og beriket med uforglemmelige opplevelser og minner fra Tanzania og Zanzibar. Del historiene med venner og familie og la dem bli inspirert til å oppleve denne utrolige reisedestinasjonen selv.

Hva venter du på? Kontakt oss i dag!

På denne reisen får dere oppleve høydepunktene i Tanzania og Zanzibar uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Dere vil få nærkontakt med Afrikas fantastiske dyreliv under safariturene i Tarangire nasjonalpark. La dere begeistre av de majestetiske elefantene som vandrer fritt, se løver i aksjon og la dere fascinere av den rike floraen og faunaen som omgir dere.


På Zanzibar vil dere nyte avslappende dager på de hvite sandstrendene og det krystallklare havet. La dere bli bortskjemt på komfortable strandresorter og nyt den unike kombinasjonen av sol, sjø og kultur. Utforsk den sjarmerende kystbyen Stone Town, opplev den lokale gjestfriheten og la smaksløkene deres bli forført av de deilige lokale rettene.


Bestill nå for å sikre dere en prisgunstig reise til Tanzania og Zanzibar. La drømmen om å utforske Afrikas naturlige skjønnhet og paradisiske strender bli virkelighet, og gjør denne reisen til et av de mest minneverdige eventyrene i deres liv.

Galleri

bottom of page