top of page

Vår bestselger til Tanzania og Zanzibar

Dette er reisen de aller fleste av våre kunder velger. Her får man oppleve to flotte safariparker, Ngorongoro og Tarangire nasjonalpark. To parker som ligger relativt nært hverandre og som utfyller hverandre på en god måte.
Dere vil få sett masse dyr, flott natur og spennende landskap.

Dag 1: Avreise fra Norge - Start eventyret med en spennende familieferie

Dere er klare for å skape minner som varer livet ut! Etter å ha pakket koffertene fulle av forventning og spenning, er det endelig tid for avreise fra Norge. Sett dere godt til rette i flysetene og gjør dere klare for en uforglemmelig opplevelse i Tanzania og Zanzibar.

Dag 2: Ankomst Tanzania, transfer til Arusha - Opplev gjestfriheten i Tanzania

Velkommen til Tanzania - et land fylt med varme og gjestfrihet! Etter ankomst vil dere bli ønsket velkommen av vår vennlige guide og transportert til Arusha. La dere imponere av den lokale kulturen og atmosfæren i byen før dere hviler ut for en spennende safariopplevelse.

Dag 3: Safari i Ngorongoro-krateret - Utforsk Afrikas naturunderverk

Dere våkner opp tidlige og klare til å kjøre til Ngorongoro-krateret, en av Afrikas mest fantastiske naturattraksjoner. Her får dere muligheten til å utforske det spektakulære krateret og oppleve et rikt dyreliv. Dere kan forvente å se majestetiske løver, elefanter, gnuer og flotte sjiraffer i deres naturlige habitat.

Dag 4: Safari i Tarangire nasjonalpark - Møt dyrene i deres naturlige habitat

Tarangire nasjonalpark venter på dere med enda mer fantastisk dyreliv. Ta med familien på en spennende safariopplevelse og se nysgjerrige bavianer, elegante sebraer og kraftige bøfler som vandrer i det åpne landskapet. Vår erfarne guide vil dele kunnskap og historier om dyrene og deres liv i parken.

Dag 5: Safari i Tarangire nasjonalpark - Opplev mangfoldet i den afrikanske faunaen

Denne dagen får dere en ekstra sjanse til å utforske den utrolige Tarangire nasjonalpark og dens mangfoldige dyreliv. Se etter de legendariske løvene som hviler under trærne, sebraer som beveger seg elegant og krokodiller som lurer i elvene. Dere vil bli imponert over de unike landskapene og naturens skjønnhet.

Dag 6: Kjøre til Arusha og fly til Zanzibar, transfer til hotell i Stone Town - Nyt en eksotisk øyferie

Etter eventyret i Tanzania er det på tide å fly til det eksotiske paradiset Zanzibar. Dere lander på denne fantastiske øya og bli transportert til et komfortabelt hotell i Stone Town. La dere forføre av den orientalske sjarmen i denne historiske byen, utforsk de smale gatene og suvenirbutikkene, og nyt de fargerike solnedgangene ved havet.

Dag 7: Guidet tur i Stone Town - Utforsk kulturen og historien i denne unike byen

I dag får dere utforske Stone Town, et kulturelt og historisk knutepunkt på Zanzibar. Med en dyktig guide vil dere bli tatt med gjennom de trange smugene, forbi historiske bygninger og monumenter. Dere vil oppdage den arabiske, indiske og afrikanske påvirkningen som preger byens arkitektur, kultur og mat. Besøk det kjente Beit-el-Ajaib-palasset, beundre den praktfulle House of Wonders, og slå dere ned på en lokal kafé for å smake på de herlige krydrede rettene.

Dag 8: Guidet tur på krydderfarm og videre til strandhotell - La sansene bli overveldet av duftene og smakene på en krydderfarm

Dere starter dagen med en spennende guidet tur på en krydderfarm, hvor dere får oppleve den frodige naturen og lære om Zanzibars berømte krydderproduksjon. Dere vil få se og lære om ulike krydderplanter som kanel, muskatnøtt, kardemomme og vanilje. La sansene bli overveldet av de herlige duftene, og kjøp med dere ferske krydderprodukter som suvenirer hjem.

Etter besøket på krydderfarmen fortsetter reisen til et vakkert strandhotell. Nyt de hvite sandstrendene, den turkise sjøen og det rolige miljøet. Slapp av ved bassenget, ta en forfriskende dukkert i havet eller prøv ulike vannaktiviteter som snorkling eller kajakkpadling. Det er tid for å skape minner og nyte den avslappende atmosfæren på denne paradisiske øya.

Dag 9 – 12: Sol og strand - Slapp av på de vakre strendene og nyt tiden sammen som familie

De neste dagene er viet til solfylte strandopplevelser og kvalitetstid med familien. Slapp av på de hvite sandstrendene og la solens varme omfavne dere. Utforsk det fargerike undervannslivet under snorklingen, eller ta en båttur til nærliggende øyer og oppdag mer av Zanzibars naturskjønnhet. Hotellene tilbyr også ofte aktiviteter for barna, slik at de kan ha det gøy og skape egne minner.


Dag 13: Transfer til flyplassen, hjemreise - Ta farvel med Zanzibar og ta med deg minnene hjem

Tiden har kommet for å ta farvel med den vakre øya Zanzibar. Etter en avslappende og minnerik ferie blir dere transportert til flyplassen for hjemreisen. Ta med dere de varme solstrålene, den beroligende lyden av bølgene og alle de fantastiske opplevelsene dere har hatt. Familien vil se tilbake på denne ferien som en magisk tid fylt med eventyr, kultur og avslapning. Dag 14: Ankomst Norge - Gjenforening med venner og familie, del historiene fra en uforglemmelig ferie

Etter en spennende og minneverdig familieferie, er dere endelig tilbake i Norge. Dere blir møtt med glede av venner og familie, som er spent på å høre om alle opplevelsene dere har hatt på turen. Del historier, vis bilder og gled dere over å kunne gjenforenes etter en vellykket reise. Tanzania og Zanzibar har etterlatt et varig inntrykk i hjertene deres, og minnene vil være med dere resten av livet. Hva venter du på?

Opplev en familieferie utenom det vanlige i Tanzania og Zanzibar. Fra spennende safarier i Ngorongoro-krateret og Tarangire nasjonalpark til å utforske kulturen og historien i Stone Town, og til slutt nyte solfylte strender på Zanzibar - denne reisen har alt dere trenger for å skape magiske øyeblikk sammen som familie.

Bli vitne til Afrikas rike dyreliv på safariene, se majestetiske elefanter, kraftige løver og andre eksotiske dyr i deres naturlige habitat. Utforsk de unike landskapene og opplev den frodige naturen på krydderfarmen. I Stone Town vil dere bli fortryllet av den historiske arven og den spennende blandingen av kulturer.

På Zanzibar vil dere kunne slappe av på vakre strender, bade i det turkise vannet og nyte solnedgangene over horisonten. Aktiviteter som snorkling og båtturer tilbyr spennende opplevelser for hele familien. La dere bli overveldet av den avslappende atmosfæren og den fantastiske gjestfriheten som Zanzibar er kjent for.


Bestill nå for å sikre dere en familieferie fylt med eventyr, kultur og avslapning i Tanzania og Zanzibar. Skap minner som varer livet ut og del disse uforglemmelige opplevelsene med deres kjære.

Denne turen vil garantert være en investering i verdifulle øyeblikk og en opplevelse dere vil se tilbake på med smil og glede.

Power in Numbers

30

Programs

50

Locations

200

Volunteers

Project Gallery

bottom of page