top of page

Kultur, safari, Stonetown og strand

Denne reisen er for dere som ønsker å oppleve litt mer enn kun å reise på safari og ligge på en strand.
Dere får besøke kaffebønder, være med å brenne og knuse kaffen, gå tur i regnskogen og bade i Materuni Waterfalls.

Safari er en selvfølge når du skal til Tanzania og i denne pakken tar vi dere til Ngorongoro og Tarangire nasjonalpark. To veldig gode parker som utfyller hverandre veldig godt. Sjansen for å få sette «the big 5» er absolutt til stede.

Etter safari flyr dere til Zanzibar hvor dere får oppleve den historiske byen Stone Town og avslutter med badeferie på stranden.

Dag 1: Drømmereisen begynner Start din drømmereise fra Norge, med forventningene og spenningen om det som venter deg i Tanzania.

Dag 2: Velkommen til tanzaniansk gjestfrihet i Moshi Ankom Tanzania og bli møtt av den varme gjestfriheten i Moshi. Føl deg umiddelbart velkommen og kom i riktig stemning for å utforske landets skjønnhet.

Dag 3: Oppdag magien blant kaffebøndene og naturens underverk Få en smak av tanzaniansk kultur og eventyr når du besøker kaffebøndene og ser deres lidenskap for kaffe. Utforsk regnskogen og føl deg fortryllet av den majestetiske skjønnheten til Materuni-fossene. La deg fylle av følelser mens du bader i de forfriskende vannene.

Dag 4: Møt folket og unn deg en pittoresk reise til Karatu Dykk inn i tanzaniansk kultur når du utforsker Mtu wa Mbu med en guide. Møt de lokale menneskene, besøk en maasai-landsby og smak på de autentiske smakene av tanzaniansk mat. Deretter fortsetter reisen til Karatu, og la deg betages av de pittoreske omgivelsene.

Dag 5: I hjertet av naturens underverk i Ngorongoro-krateret Nå frem til et høydepunkt i reisen når du opplever Ngorongoro-krateret på safari. La deg overvelde av følelser mens du blir vitne til den rike dyrelivet i dette enestående økosystemet. Føl deg ydmyk og takknemlig for å få oppleve denne fantastiske naturen på nært hold.

Dag 6: Oppdag Tarangires skjulte skatter på safari La spenningen fylle deg når du drar på safari i Tarangire nasjonalpark. La følelsen av eventyr ta over når du kjører gjennom det vakre landskapet og ser majestetiske elefanter og andre imponerende dyr. Få et glimt av det ville Afrika og kjenn adrenalinet pumpe.

Dag 7: En safariopplevelse som varer livet ut La den uforglemmelige opplevelsen i Tarangire nasjonalpark fortsette. Fortsett å være årvåken og la deg fylle av glede og ærefrykt mens du oppdager flere dyrearter og tar inn den fantastiske naturen rundt deg. Bygg videre på minnene som vil følge deg resten av livet.

Dag 8: Fra eventyr til avslapning - velkommen til Zanzibar! Reisen går videre til den tropiske øya Zanzibar. Bli overveldet av følelser når du går i land og kjenner den myke sanden mellom tærne. Føl deg forventningsfull mens du blir transferert til hotellet i Stone Town, og la deg fascinere av den historiske atmosfæren og den unike blandingen av kulturer.

Dag 9: Utforsk Stone Towns sjarm og mystikk La deg fortrylle av Stone Towns sjarm når du blir med på en guidet tur gjennom de trange gatene. La deg begeistre av den rike historien og kulturen som strømmer gjennom hver gate og bygning. La følelsen av nysgjerrighet og undring fylle deg mens guiden tar deg med til severdigheter som House of Wonders, Old Fort og det livlige Darajani-markedet.

Dag 10: En duftende reise til krydderfarmen og avslappende øytilværelse La sansene dine våkne til liv når du besøker en krydderfarm på Zanzibar. La duftene av kardemomme, muskatnøtt og kanel fylle luften rundt deg. Nyt følelsen av å være omgitt av frodig vegetasjon og eksotiske smaker. Deretter fortsetter reisen til et nydelig strandhotell, hvor du kan la deg omfavne av roen og avslapningen som kun en paradisøy kan tilby.

Dag 11 – 13: Solens varme klem og bølgene som kaller La følelsen av solkysset hud og sand mellom tærne gi deg en dyp følelse av ro og lykke. La deg bli omfavnet av det krystallklare vannet og nyt den avslappede atmosfæren på Zanzibars vakre strender. Føl deg fri og la bekymringene slippe taket mens du nyter de fargerike solnedgangene og den varme gjestfriheten på strandhotellet.

Dag 14: Farvel til paradiset, men ikke til minnene Det er på tide å si farvel til Zanzibar og reise tilbake til virkeligheten. La følelsen av takknemlighet og berikelse fylle deg når du ser tilbake på de uforglemmelige opplevelsene du har hatt i Tanzania. Ta med deg de dyrebare minnene, både de visuelle og følelsesmessige, som vil vare livet ut.

Dag 15: Hjemreise med hjertet fullt av eventyr Ankomst i Norge, hjemme igjen etter en reise som har berørt hjertet ditt. La følelsen av takknemlighet og lengsel etter nye opplevelser følge med deg, og la drømmene om Tanzania leve videre i hjertet ditt.


Power in Numbers

30

Programs

50

Locations

200

Volunteers

Project Gallery

bottom of page