top of page

Kilimanjarosafari og Diani Beach

Å oppleve dyrelivet ved foten av Kilimanjaro er en stor opplevelse! Dette er en rimelig og god safari kombinert med Det indiske Hav.

Dag 1: Avreise fra Norge Reisen begynner med spenning og forventninger mens dere sjekker inn på flyet og tar av fra Norge. Dere ser frem til det eventyrlige Afrika og de kommende opplevelsene som venter.

Dag 2: Ankomst Nairobi, transfer til hotell Etter en lang flytur lander dere på Jomo Kenyatta internasjonale flyplass i Nairobi. Dere blir møtt av en vennlig guide som tar dere til hotellet. Etter en avslappende kveld kan dere utforske Nairobi og oppleve byens pulserende atmosfære.


Dag 3: Safari i Amboseli nasjonalpark

I dag drar dere tidlig om morgenen til Amboseli nasjonalpark, kjent for sin majestetiske utsikt over Kilimanjaro og sitt rike dyreliv. Dere går på safari og får muligheten til å observere elefanter, løver, gnuer og andre ikoniske arter. Guiden deres deler sin kunnskap om parkens økosystem og dyrene som bor der.Dag 4: Safari i Tsavo West nasjonalpark Etter en deilig frokost setter dere kursen mot Tsavo West nasjonalpark. Denne dagen er dedikert til å utforske parkens vidstrakte sletter og tett skog, hvor dere kan oppleve et utrolig mangfold av dyreliv, inkludert løver, sebraer og giraffer. Guiden deres tar dere med på spennende safariturer og deler fascinerende fakta om området.Dag 5: Safari i Tsavo East nasjonalpark Dere tilbringer enda en dag med å oppleve Tsavo nasjonalpark i all sin prakt. Med kameraene deres klare, ser dere frem til å fange øyeblikkene av ville dyr i deres naturlige habitat. Dere besøker Mzima Springs, en kilde som er hjemsted for flodhester og krokodiller, og lar dere fascinere av det rike dyrelivet i området.Dag 6: Reise til Diani Beach Etter tre uforglemmelige dager med safari, setter dere kursen mot Diani Beach. Underveis kan dere beundre det vakre kystlandskapet, tropiske planter og lokale landsbyer. Ved ankomst til Diani Beach, blir dere møtt av den paradisiske atmosfæren og de hvite sandstrendene. Dere kan slappe av og nyte solen, ta en forfriskende dukkert i det turkise vannet eller utforske vannsportaktiviteter som snorkling og dykking.Dag 7 - 10: Diani Beach Disse dagene er dedikert til avslapning og nytelse av Diani Beach. Dere kan sole dere på de hvite sandstrendene, utforske det lokale markedet, prøve deilige lokale retter og ta del i vannaktiviteter som kiteboarding eller seilturer. Dere kan også besøke lokale landsbyer for å lære mer om kulturen og tradisjonene i området.Dag 11: Transfer til Mombasa flyplass, hjemreise Etter en siste morgen ved Diani Beach, blir dere transportert til Mombasa flyplass for å ta flyet tilbake til Norge. Dere reflekterer over de fantastiske opplevelsene dere har hatt og tar med dere minner for livet.

Dag 12: Ankomst Norge Etter en lang flyreise kommer dere tilbake til Norge. Dere går av flyet med kofferter fulle av minner, bilder og historier om deres fantastiske reise til Kenya.


Send inn din forespørsel på denne reisen i dag! Opplev det ultimate safari-eventyret og den avslappende skjønnheten ved Diani Beach på vår unike reise til Kenya! Du vil bli begeistret over de rike dyrelivsopplevelsene som venter i Amboseli nasjonalpark, med majestetiske elefanter og løver som utforsker slettene mot den ikoniske bakgrunnen av Kilimanjaro. Utforsk Tsavo nasjonalpark og oppdag det utrolige mangfoldet av dyrearter, fra de majestetiske sebraene til de imponerende giraffene.

Etter eventyret i naturen, kan du fylle sjelen din med avslapning på Diani Beach, hvor de hvite sandstrendene og det krystallklare vannet vil ta pusten fra deg. Nyt solstrålene og nyt et bredt utvalg av vannsportaktiviteter, som snorkling og dykking i det fantastiske korallrevet. Utforsk det lokale markedet, smak på deilige lokale retter og bli kjent med den varme og gjestfrie kulturen i området.

Vår reise tilbyr en perfekt balanse mellom eventyr og avslapning, med erfarne guider som vil gi deg en dyp forståelse av dyrelivet og kulturen i Kenya. Gå tilbake til Norge med kofferter fylt av minner og historier du kan dele med venner og familie. Bli med oss på denne fantastiske reisen og skap minner for livet i Kenya, hvor naturens underverker møter paradisiske strender!

Power in Numbers

Programs

Locations

Volunteers

Galleri

bottom of page