top of page

Familiereise til Oman

Ta med familien på en uforglemmelig reise hvor dere får oppleve vakre Oman. Det blir ørkentur, shopping i souqen og bading med skilpadder. Kan det bli bedre?

Dag 1: Ankomst og avslapning i Muscat Ved ankomst til Muscat blir dere møtt av vår guide og transportert til hotellet i Muscat. Slapp av etter reisen og nyt hotellets fasiliteter, inkludert bassenget.


Dag 2: Utforskning av Muscat's skatter og bading i bassenget Bli med på en guidet tur i Muscat og oppdag byens høydepunkter. Utforsk Sultan Qaboos Grand Mosque, besøk det historiske Al Jalali og Al Mirani-fortet, og opplev den autentiske atmosfæren på Mutrah souq. Etterpå kan dere nyte ettermiddagen ved hotellets basseng.

Dag 3: Oppdagelse av Nizwa og souq-opplevelse

Dere reiser til Nizwa, hvor dere skal bo på et hotell med basseng. Utforsk den livlige souqen, nyt en forfriskende juice og prøv lokale søtsaker. Ta deg tid til å handle suvenirer og oppleve den autentiske atmosfæren i byen.

Dag 4: Eventyret begynner - Reise til ørkenområdet Dere fortsetter eventyret til ørkenområdet i Oman. Opplev den fascinerende ørkenlandskapet og bli kjent med beduinkulturen. Nyt en spennende opplevelse i ørkenen og overnatting på et sjarmerende ørkenhotell.

Dag 5: Naturlig skjønnhet i Wadi Bani Khalid og avslapning i al Hadd Utforsk den vakre Wadi Bani Khalid, en forfriskende oase midt i ørkenen. Nyt det klare vannet og den naturskjønne omgivelsene. Deretter fortsetter dere til al Hadd, hvor dere kan nyte strandlivet og hotellets basseng.

Dag 6: Naturlig skjønnhet i Wadi Bani Khalid og avslapning i al Hadd Bli med på en fantastisk båttur for å se delfiner og skilpadder i deres naturlige habitat. Nyt en avslappende dag på stranden og ved bassenget, og ta gjerne del i vannaktiviteter som snorkling. Dette blir en dag med avslapning og moro for hele familien.


Dag 7: Tilbake til Muscat - Tid for refleksjon og avslapning Dere reiser tilbake til Muscat og tilbringer en siste dag i hovedstaden. Utforsk byens severdigheter på egen hånd eller slapp av ved hotellets fasiliteter. Nyt den siste kvelden med å reflektere over deres fantastiske opplevelser i Oman.

Dag 8: Farvel og avreise fra Oman Det er tid for å si farvel til Oman. Etter frokost blir dere transportert til flyplassen for hjemreise. Ta med dere de uforglemmelige minnene fra denne familieeventyret i Oman, og planlegg allerede neste tur til denne fascinerende destinasjonen.

Power in Numbers

30

Programs

50

Locations

200

Volunteers

Project Gallery

bottom of page