top of page

På tide å planlegge din Afrikareise i 2023!

Nå er tiden inne for å planlegge deres opplevelsesreise til Øst-Afrika dersom dere drømmer om en slik reise i 2023.

Her har jeg samlet noen av de mest populære turene våre. Dette er pakkereiser som vi får gode tilbakemeldinger på og som er skreddersydd for nordmenn.


Alle våre reiser skreddersys etter ønske fra deg og ut fra en samtale vi har for å finne den beste safarien for deg. Bruk skissene under til inspirasjon og til å skape drømmer.Budsjett

Uansett hvilket budsjett du har så ta kontakt!

Jeg vil gjøre mitt for at du skal får en best mulig reise utav din ferie. Skissene som er beskrevet under kan gjennomføres i prisklasser fra 25 000 - 80 000,- per person, det handler mest om hvilke overnattingssteder man benytter seg av.

Prisen varierer ut fra årstid, program og selvsagt hvor mange personer man er. Prøve å oppgi ditt reelle budsjett, først da kan vi lage et program som passer best for deg.


Skreddersydd tilbud

Planlegger du en reise håper jeg selvsagt du tar kontakt, enten via telefon 951 27 338 eller ved å gå inn på kontaktskjemaet og sende meg dine drømmer.

Å få tilsendt et tilbud koster ingenting.


Tanzania

Vi har her satt opp noen skisser over de mest populære reisene til Tanzania. Bruk det til inspirasjon for å drømme videre. Ta kontakt med oss om du ønsker et konkret tilbud.


Vår bestselger - en reise for hele familien!

For dem som ønsker en knallgod safari med kystopplevelser så har vi satt sammen en pakke vi får kjempegode tilbakemeldinger på.

Safarien går da til Ngorongoro Krateret og Tarangire nasjonalpark, to gode parker som utfyller hverandre og som gir god sjanse for å se "The big 5" som er løve, elefant, neshorn, leopard og bøffel.

Ferien avsluttes med at man flyr til Zanzibar. Her har man et par netter i Stone Town før man blir kjørt til en av kystresortene vi anbefaler.


Dag 1: Avreise fra Norge

Nå er tiden inne for å planlegge deres opplevelsesreise til Øst-Afrika dersom dere drømmer om en slik reise i 2023.

Dag 3: Safari i Ngorongoro krateret

Dag 4: Safari i Tarangire nasjonalpark

Dag 5: Safari i Tarangire nasjonalpark

Dag 6: Fly til Zanzibar Dag 7: Guidet tur i Stone Town og båtsafari til Prison Island

Dag 8: Besøke en krydderfarm og videre til kystresort Dag 9 - 12: Sjø, strand og utflukter Dag 13: Hjemreise Dag 14: Ankomst NorgeFor dem som vil litt lenger ut i bushen

Ønsker du å dra litt lenger inn i bushen til et sted det ikke finnes så mange turister men med et bra dyreliv? Da er Selous (Julius Nyerere nasjonalpark) et spennende og godt alternativ! Det sies at her er det like mange turister på et år som det er i Serengeti på en dag! Etter 3-4 dagers safari i Selous kan dere enten fly til Zanzibar, eller du kan reise til Mafia Island som også er et sted uten for mange turister.


Dag 1: Avreise fra Norge

Dag 2: Ankomst Dar es Salaam

Dag 3: Fly Dar es Salaam - Selous, heldagssafari med bil

Dag 4: Morgensafari med bil og elvesafari på ettermiddagen Dag 5: Gåsafari og safari med bil

Dag 6: Hedagssafari med bil Dag 7: Fly til Mafia Island, videre til tretopplodgen Chole Mjini Dag 8-9: Chole Mjini

Dag 10: Tilbake til Mafia Island Dag 11 - 12: Mafia Island

Dag 13: Fly til Dar es Salaam - hjemreise

Dag 14: Ankomst NorgeNgorongoro, Serengeti og Zanzibar

Serengeti er parken "alle" har hørt om! Det er her skaperne av filmen Løvenes Konge har hentet inspirasjonen fra. Denne reisen medfører en del kjøring og vår erfaring er at mange velger safari i Tarangire fremfor Serengeti fordi det er rimeligere og fordi det er kortere kjøreavstander.

Har man et godt budsjett kan man snu litt om på programmet og fly fra Serengeti til Zanzibar (pris for billetten er ca 5 500,- per person)


Dag 1: Avreise fra Norge Dag 2: Ankomst Tanzania - til Arusha eller Karatu Dag 3: Safari i Serengeti Dag 4: Safari i Serengeti Dag 5: Safari Ngorongoro Dag 6: Fly til Zanzibar Dag 7: Guidet tur i Stone Town og båtsafari til Prison Island

Dag 8: Besøke en krydderfarm og videre til kystresort Dag 9 - 12: Sjø, strand og utflukter Dag 13: Hjemreise Dag 14: Ankomst NorgeKilimanjaro

Vi har selvsagt også Kilimanjaro som en av våre destinasjoner i Tanzania. Vårt crew har i snart 15 år reist med nordmenn som drømmer om å stå på toppen av Afrikas tak.

Vi tilbyr alle rutene som privatreiser men vi har også en årlig gruppetur.Kenya

Kenya er en fantastisk safari- og stranddestinasjon og et land som satser på turisme, næringsliv og kultur. Noen av de beste safariområdene finner ikke mange timers kjøring fra hovedstaden Nairobi.


Vi har her satt opp noen skisser over de mest populære reisene til Kenya. Bruk det til inspirasjon for å drømme videre. Ta kontakt med oss om du ønsker et konkret tilbud.


En klassiker - Masai Mara og Det indiske Hav

For de fleste er Masai Mara den mest populære parken å besøke. Masai Mara er så og si samme parken som Serengeti som ligger i Tanzania. Det er et fantastisk dyreliv og du vil garantert ha en opplevelse for livet! Jeg like å kombinere Masai Mara men en natt eller to ved Lake Naivasha, dette er som en liten Edens Hage. Når safarien er ferdig kan man dra videre til kysten. Noen av de mest populære stedene å kombinere denne reisen med er Diani Beach, Mombasa, Malindi, Lamu eller Zanzibar.


Dag 1: Avreise fra Norge

Dag 2: Ankomst Nairobi Dag 3: Safari i Masai Mara Dag 4: Safari i Masai Mara Dag 5: Safari i Masai Mara Dag 6: Båtsafari på Lake Naivasha og gåsafari på Crescent Island Dag 7: Fly til Det Indiske Hav Dag 8-11: Sjø og strand Dag 12: Hjemreise Dag 13: Ankomst NorgeTsavo og Malindi

Noen ønsker seg en litt rimeligere reise, og det er fullt mulig å få til uten at det går noe særlig utover safariopplevelsene! Sjansen for å se løver, geparder og leoparder reduseres nok litt i forhold til om du besøker Masai Mara, men du får sett plenty med elefanter, gaseller, flodhester og andre spennende arter.


Dag 1: Avreise fra Norge

Dag 2: Ankomst Nairobi Dag 3: Tog til Voi - en unik overnatting på Salt Lick Safari Lodge Dag 4: Safari i Tsavo Dag 5: Safari i Tsavo Dag 6: Kjøre til Diani Beach eller Malindi Dag 7-11: Det Indiske Hav Dag 12: Hjemreise Dag 13: Ankomst NorgeMasai Mara og Diani Beach

Sammen med en av våre hotellpartnere i Kenya har vi fått satt opp en pakke på gode hoteller og lodger med "all inclusive" til en flott pris! Fra Nairobi flyr du inn til Masai Mara, er med på fantastiske safariopplevelser og flyr direkte ut til kysten for avslappende dager ved Diani Beach. Det er selvsagt mulig å forlenge både med safaridager og dager på stranden.

Nysgjerrig? Spør om pris for din familie!


Dag 1: Avreise fra Norge Dag 2: Ankomst Nairobi, overnatte på Eka Hotel Dag 3: Fly til Masai Mara, ettermiddagssafari, Mara Rianta Luxury Camp Dag 4: Safari i Masai Mara Dag 5: Safari i Masai Mara Dag 6: Fly fra Masai Mara til Diani Beach, Palm Beach Boutique Resort Dag 7- 9: Diani Beach Dag 10: Transfer til Mombasa flyplass, hjemreise Dag 11: Ankomst Norge