top of page

Hvordan får man den beste safarien og badeferien tilpasset deg?

Vi vet at det kan føles om å gå seg vill i en jungel når man skal starte å planlegge en reise til Afrika.

Vi som i dag driver IWANNAGO har 15 års erfaring med å sende nordmenn til Afrika og vært med på starter flere av de ledende selskaper i Norge og Sverige som i dag selger opplevelsesreiser til Afrika.


Det første firmaet vi startet var LilleheimReiser i 2009, det ble så omdøpt til Topp Afrika i 2012 som ble solgt til Sverige og ble omdøpt til Safarireiser i 2023. Vi har også vært med på å starte Ekspedisjonsreiser og Kilimanjaro.no.

I dag er vi solgt oss ut av alle selskapene og har fullt fokus på IWANNAGO.


Vårt første reisebyrå var LilleheimReiser (2009)


Det finnes mange gode aktører i markedet og alle har sin måte å gjøre det på. Vi i IWANNAGO har valgt å gå bort fra å presentere mange turer på hjemmesiden, vi har heller fokus på hva vi er gode på og hvorfor man skal velge oss som deres kunnskapsrike reiseplanlegger.

Hvordan få den beste safarien til vårt budsjett?

Det første man må gjøre er å være ærlig når man oppgir sitt budsjett til turoperatøren.

Vi opplever at kunder oppgir både lavere og høyre budsjett enn det de ønsker å bruke på en reise til Afrika.

De aller fleste turoperatører ønsker jo å gi det aller beste tilbudet til sine gjester, og da er det ofte kun budsjettet man har å gå ut fra.


På Simba Lodge i Tarangire kan du oppleve at elefantene kommer for å ta en slurk av bassengvannet. Det er en stor opplevelse!


Hvordan oppnå best pris på en safari?

  1. Planlegg tidlig og vær fleksibel på land og destinasjon.

  2. Vær fleksibel på antall safaridager. På en reise som kombinere både safari og badeferie så er det safaridagene som er de dyreste.

  3. Få med deg venner. En safaribil i Kenya og Tanzania har totalt plass til 7 passasjerer.

  4. Reis utenom høysesong. Ofte gode priser på flybilletter og på kystdestinasjoner.

  5. Forhandle om prisen, ikke vær redd for å gå i dialog med turoperatøren, de setter stor pris på å få en mail eller en telefon med din tilbakemelding på tilbudet de har sendt deg. Ofte er det små justeringer som skal til for å få turen litt rimeligere.


Velg en pålitelig norsk turoperatør

Velg en norsk turoperatør som er medlem av Reisegarantifondet Velg et selskap som har spesialisert seg på den destinasjonen du planlegger å reise til. Se om du kan finne gode referanser. Se IWANNAGO sine referanser på Trustpilot. Skal du bestige Kilimanjaro så sørg for at du kjøper en reise av et selskap som er medlem av KPAP.


Hvordan ønsker vi i IWANNAGO å jobbe med deg?

  1. Ta kontakt med oss på telefon eller via kontaktskjemaet som du finner her.

  2. Gi god og informativ informasjon, ditt budsjett og ting du syns det er viktig at vi kjenner til for å kunne lage den best mulige safarien til deg.

  3. Trenger vi utfyllende informasjon så tar vi kontakt på telefon eller mail.

  4. Gå i dialog med oss når du har mottatt tilbudet. Vær ærlig om hva du syns om program og pris. Ofte er det små justeringer som skal til for å få tilpasset reisen til ditt ønske.

  5. Har du mottatt et tilbud fra andre som du likte bedre enn vårt? Gå i dialog med oss, kanskje vi kan gi en enda bedre pris, eller kan gjøre den reisen enda bedre.


Julie og pappa på safari i Masai Mara i mars 2024Comments


bottom of page