top of page

En drømmereise til Sør Afrika!

I september 2022 hadde jeg med meg 19 gjester til Sør Afrika på en reise vi sent vil glemme.


Frister det? Lyst til å være med på tur til Sør Afrika i 2023?

Sikre deg mulighet til å melde deg på vår neste gruppetur til Sør Afrika ved å fylle ut skjemaet. Ingen forpliktelser, kun fordel med å få mulighet til å melde seg på først.


Våren (august - oktober) i Sør Afrika er en fantastisk tid å besøke landet på. Blomstringen er i gang, temperaturen er perfekt og det ikke for mange turister.


Årets gruppetur startet med fly fra Norge via Addis Abeba med Ethiopian Airlines og videre til Cape Town. Her ble vi møtt av vår guide Jacques og sjåføren Kali.


Vi satte kursen nordover til fiskerlandsbyen Saldanha hvor vi sjekket inn på Saldanha Bay Hotel. Et flott hotell med utsikt utover bukta. Her bodde vi to netter mens vi besøkte West Coast National Park og hadde lunsj på restauranten Evita Se Perron i landsbyen Darling. Vi var også innom bryggeriet Darling Brew hvor vi hadde ølsmaking.


Safariopplevelser

Det går ikke an å besøke Sør Afrika uten å besøke en safaripark! Denne gangen la vi turen innom Aquila Safari Lodge. Her fikk vi oppleve elefanter, neshorn, sebraer, sjiraffer, antiloper og mye mye mer.


Cape Town

For en fantastisk by! Her kan man tilbringe mange dager uten å gå tom for opplevelser! Noen steder er obligatoriske og noen steder og mennesker er vi en av få selskaper som kan ta deg med til.


Tre av de unike menneskene vi fikk møte var Christo Brand - Mandelas fangevokter og venn, Abigail Mbalo - tidligere deltaker av Masterchef i Sør Afrika og Lindile Ndzaba som driver Khayelitsha`s Finest Wines.


I tillegg til å treffe disse spennende menneskene besøkte vi Robben Island, Table Mountain, Kapp det Gode Håp, Kirstenbosch botaniske hage, pingvinene på Boulders Beach og Waterfront.
Tilbakemeldinger fra noen av gjestene

Noen av deltakerne har lagt igjen hyggelige tilbakemeldinger på vår TrustPilot side.


Vår første gruppetur ble en reise til Sør-Afrika med IWannaGo.Fra avreise Gardermoen til vi var tilbake i Norge klaffet hele opplegget. Fantastisk tilrettelegging, flotte opplevelser, gode hotell, strålende bespisning, og ikke minst kunnskapsrike og flinke guider. En utrolig fin tur som kan anbefales på det varmeste, og med et selskap som virkelig leverte👍

Trond


Vi reiste på gruppetur med IWannaGo til Sør-Afrika og det ble en fantastisk ferie! Veldig førnøyd med et tettpakket program med unike opplevelser og flinke guider bidro med god informasjon om Sør-Afrikas historie og kultur. Følte oss trygge og godt ivaretatt under hele reisen.


Utrolig mange flotte opplevelser og vil spesielt trekke frem safari, Robben Island, Kapp det gode håp, Table Mountain og ikke minst møte med Christo Brand. Avslutningskvelden på GOLD Restaurant var bare helt magisk!


Tusen takk for en opplevelsesrik og minneverdig reise til Sør-Afrika. Et minne for livet! Kan virkelig anbefale IWannaGo!! Lise


En opplevelse for livet!

Jeg reiste med IWANNAGO i 12 dager til Sør-Afrika. Turen var timet og tilrettelagt med opplevelser av høy kvalitet som jeg aldri ville klart å finne på egenhånd. David har et kontaktnettverk som strekker seg langt utenfor den vanlige turist-opplevelsen. Eksklusive møter med mennesker, kultur og dyreliv! Følte meg trygg og ivaretatt hele reisen. Tom


Frister det? Lyst til å være med på tur til Sør Afrika i 2023?

Sikre deg mulighet til å melde deg på vår neste gruppetur til Sør Afrika ved å fylle ut skjemaet. Ingen forpliktelser, kun fordel med å få mulighet til å melde seg på først.Comments


bottom of page