top of page

Bli med på gruppereise til Zanzibar og Tanzania

Nå har du en ypperlig sjanse til å få oppleve Zanzibar og Tanzania med to "lokale helter". Linda og Anders som har bodd i Øst-Afrika i 15 år.


I 1985 pakket de kofferten sin første gang og satte kursen mot Tanzania, de bosatte seg i "bushen", ved bredden av Lake Victoria. Senere har de bodd i nærheten av den kjente safari destinasjonen Ngorongoro krateret, i Arusha og senest i Nairobi i Kenya.


Avreise fra Norge 03. oktober 2024Linda og Andres på trappa på Waama i Tanzania hvor de bodde høsten 2023.I oktober kan du bli med dem til Zanzibar og oppleve denne flott øya med god mat, utflukter, gode hoteller og spennende møter med menneskene som bor her.Fra Zanzibar flyr dere til fastlandet hvor dere får oppleve dagliglivet i Arusha, besøke kaffebønder som bor ved foten av Mt. Meru og dere avslutter med spennende safaridager i Tarangire nasjonalpark og Ngorongoro krateret.

Kan det bli bedre?Hoteller og lodger

Når man reise på en slik reise så skal man bo fint.

Vi har valgt ut overnattingssteder som vi selv liker godt og som gir god valuta for pengene.


På Zanzibar starter reisen med et par natter i Stone Town, da bor dere på Jafferji House som ligger sentralt i gamlebyen.

Etter to netter i den historiske byen går reisen videre til La Luna Suite Apartments hvor vi nyter dager ved bassenget og i havet.


Når vi flyr fra Zanzibar kjører vi til Tarangire Nasjonalpark hvor vi har en natt på Burunge Tented Lodge.

Vi har to netter på Bougainvillea Safari Lodge i Karatu og vi avslutter reisen med et par netter på Mount Meru Hotel i Arusha.


La Luna Suite Apartments på Zanzibar
留言


bottom of page