rustaqbs.jpg

Oman

Velkommen til Oman! Et land som har en rik historie. Røkelse funnet i pyramidene i Egypt er fra Oman. I følge sagnene kom de tre vise menn fra Oman, ikke helt utenkelig, tatt deres historie i betraktning. 

Dette er røkelsens hjemland. Sinbad sjøfareren skal ha vært herfra, og en kan formelig kjenne det på seg når en beveger seg rundt i de gamle byene og markedene her.

archeology 1.jpg

Ørkenlandet Oman

Gruppetur til Oman

Meld deg på NLM Gjenbruks grupptur til Oman i Oktober 2022

En skreddersydd reise 

Vi lager turer for familier, organisasjoner og lag som er eventyrlystne og vil oppleve dette fantastiske landet. Turene vil ta dere til gamle fort og byer, opp i mektige fjell og ned i ørkendaler med asurblått friskt vann. Gjennom den røde ørkenen og ut til det indiske hav.

Dere vil få oppleve et land som ikke så mange har fått oppleve ennå. Dere vil få møte folk med en hjertevarme som en skal lete lenge etter. Dere vil få skape minner for livet, og få et forhold til en del av verden vi sjelden får oppleve å besøke.​

Luksusen i Dubai og kulturen i Oman

Vi har her satt sammen et eksempel på hvordan en reise til Oman kan settes sammen. Dette er en reise som kan passe for små familiegrupper og større gruppeturer. 

Man får et innblikk i både hva rikdommen har gjort for regionen, men også et spennende møte med kulturen, maten og naturen i Oman. 

Her kan du se forslag på turen Luksusen i Dubai og kulturen i Oman

Iwannago crew-min.jpg

Norsk operatør

David vokste opp i Kenya og Tanzania, prater swahili og har et enormt kontaktnettverk over hele det Afrikanske kontinentet. Han har drevet med skreddersydde reiser til Afrika siden 2009 og sørger for at du er i gode hender fra første stund.

tent2.JPG

Norske reiseledere som bor i Oman

Eventyret venter

La oss designe din drømmereise

Teltferie mamma med barn-min.jpg
Personlig planlegging

Vi sørger for at din reise planlegges ut fra dine ønsker, behov og budsjett. Vi vil selvsagt være gode og tydelige rådgivere slik at din reise blir unik.

nac-min.jpg
Skreddersydde opplevelser

Du ønsker en privat opplevelse, ikke overfylte Hop-on-Hop-off opplevelser. Vi sørger for en unik skreddersydd reise basert på dine ønsker og behov. 

Safari-Mweya.jpg
Unike kontakter

Våre reiser handler om å kjenne de rette personene som kan være med på å gjøre din reise spektakulær. 

Vi er best på skreddersøm, start din reise i dag.

Fyll ut kontaktskjemaet som vil gi oss en bedre forståelse av hva du ønsker og hvor du er i prosessen. Fyll gjerne ut grundig og med mest mulig informasjon slik at vi kan gi deg best mulig råd fra starten.