top of page
20190516_160054-01.jpeg

Oman

Drømmer du om å oppdage et nytt og eksotisk reisemål før masseturismen tar over? Da må du være rask!

 

Nå har du sjansen til å utforske Oman, en perle i Midtøsten, før resten av verden får øynene opp for dette spennende reisemålet. La deg forføre av blendende ørkenlandskap, vakre kystlinjer og en rik kultur som venter på å bli oppdaget.

Bli med oss på en unik reise gjennom Oman, og skap minner som varer livet ut.

Landet har en rik og lang historie. Røkelse funnet i pyramidene i Egypt er fra Oman. I følge sagnene kom de tre vise menn fra Oman, ikke helt utenkelig, tatt deres historie i betraktning. 

Dette er røkelsens hjemland. Sinbad sjøfareren skal ha vært herfra, og en kan formelig kjenne det på seg når en beveger seg rundt i de gamle byene og markedene her.

20200227_175849-01.jpeg

Ørkenlandet Oman

Lyst til å oppleve Oman i November 2023?

Bli med på vår spennende gruppetur 13. -21. november 2023

_edited.jpg

En skreddersydd reise 

Bli med oss på en uforglemmelig reise gjennom Oman, et land som fortsatt venter på å bli oppdaget av mange nordmenn. Våre skreddersydde turer er designet for eventyrlystne familier, organisasjoner og lag som ønsker å oppleve det beste av dette fantastiske landet. Fra gamle fort og byer til majestetiske fjell og fortryllende ørkendaler med klart, azurblått vann, vil våre turer ta dere med på en reise gjennom Omans mangfoldige landskap.

Dere vil bli møtt av mennesker med hjertevarme og gjestfrihet. Gjennom våre omanske guider vil dere få en unik innsikt i deres kultur og tradisjoner. Sammen vil vi skape minner for livet, og dere vil utvikle et dypt forhold til denne delen av verden som sjelden utforskes.

Forbered dere på å utforske den røde ørkenen og nyte den vakre kystlinjen langs det indiske hav. Vår kunnskapsrike guide vil sørge for at dere får en autentisk og berikende opplevelse av Oman, samtidig som dere får den nødvendige støtten og tryggheten underveis.

Wadier 

Wadi er det arabiske ordet for dal. De aller fleste dalene er tørre, men noen av disse dalene er vakre oaser med krystallklart vann som renner ut av klippene. Noen av de mest kjente wadiene er  er Wadi Shab og Wadi bin Khalid. En kort gåtur blir premiert med flotte kulper hvor man kan bade og nyte "fiskespa", småfisk som renser føttene. 

Ørkenen

Å kjøre inn i ørkenen er en opplevelse du vil huske lenge! Sanddyner så langt øye kan se, 

Natten er magisk, en kan virkelig se stjernehimmelen. Stillheten i ørkenen er fantastisk, og en får en magisk opplevelse av hvor liten en er som menneske. 

Dere kan ha det artig i sanddynene, og om kvelden vil dere igjen få nyte god mat og sitte ved leirbålet for å snakke om det dere har opplevd og skal oppleve.

Det finnes mange luksuriøse camper inne i ørkenen med store telt som har fasiliteter som et vanlig hotellrom. For større venne- og familiegrupper kan vi tilrettelegge med camping i ørkenen. Vi kjører da inn et serviceteam som setter opp telt, lager mat og skreddersyr opplevelsen. 

IMG_1084.jpg
Muscat

Muscat byr på historie, kultur og opplevelser. En guidet tur i byen gir deg et innblikk i hvor viktig denne byen og dette landet har vært gjennom mange tusen år. 

 

En guidet tur i Muskat onneholder blant annet guidet tur i Sultan Qaboos Grand Mosque. Her går dere sammen med guiden deres, han forteller om bygningen, islam og tradisjoner. 

I løpet av dagen besøker dere Royal Opera House, fisketorget, Mutrah Souq og gamlebyen. 

Å reise rundt med guiden gjør at du får et dypere innblikk i byen, kulturen og ikke minst historien. 

Man kan bruke mange timer på Mutrah Souq, bruk gjerne en halv dag på å utforske souqen. Her er det viktig å ta frem prutekunnskapene sine, start gjerne på halv pris for å oppnå en pris alle kan være fornøyde med.

Ta gjerne en tur innom Rozna for å spise omanske retter i flotte omgivelser. 

Iwannago crew-min.jpg

Norsk operatør

David vokste opp i Kenya og Tanzania, prater swahili og har et enormt kontaktnettverk over hele det Afrikanske kontinentet. Han har drevet med skreddersydde reiser til Afrika siden 2009 og sørger for at du er i gode hender fra første stund.

tent2.JPG

Norske reiseledere som bor i Oman

Eventyret venter

La oss designe din drømmereise

Teltferie mamma med barn-min.jpg
Personlig planlegging

Vi sørger for at din reise planlegges ut fra dine ønsker, behov og budsjett. Vi vil selvsagt være gode og tydelige rådgivere slik at din reise blir unik.

nac-min.jpg
Skreddersydde opplevelser

Du ønsker en privat opplevelse, ikke overfylte Hop-on-Hop-off opplevelser. Vi sørger for en unik skreddersydd reise basert på dine ønsker og behov. 

Safari-Mweya.jpg
Unike kontakter

Våre reiser handler om å kjenne de rette personene som kan være med på å gjøre din reise spektakulær. 

Vi er best på skreddersøm, start din reise i dag.

Fyll ut kontaktskjemaet som vil gi oss en bedre forståelse av hva du ønsker og hvor du er i prosessen. Fyll gjerne ut grundig og med mest mulig informasjon slik at vi kan gi deg best mulig råd fra starten.

bottom of page