top of page
rustaqbs.jpg

Oman

Velkommen til Oman! Et land som har en rik historie. Røkelse funnet i pyramidene i Egypt er fra Oman. I følge sagnene kom de tre vise menn fra Oman, ikke helt utenkelig, tatt deres historie i betraktning. 

Dette er røkelsens hjemland. Sinbad sjøfareren skal ha vært herfra, og en kan formelig kjenne det på seg når en beveger seg rundt i de gamle byene og markedene her.

archeology 1.jpg

Ørkenlandet Oman

En skreddersydd reise 

Vi lager turer for familier, organisasjoner og lag som er eventyrlystne og vil oppleve dette fantastiske landet. Turene vil ta dere til gamle fort og byer, opp i mektige fjell og ned i ørkendaler med asurblått friskt vann. Gjennom den røde ørkenen og ut til det indiske hav.

Dere vil få oppleve et land som ikke så mange nordmenn har fått oppleve ennå. Dere vil få møte folk med en hjertevarme som en skal lete lenge etter. Dere vil få skape minner for livet, og få et forhold til en del av verden vi sjelden får oppleve å besøke.​

Wadier 

Wadi er det arabiske ordet for dal. De aller fleste dalene er tørre, men noen av disse dalene er vakre oaser med krystallklart vann som renner ut av klippene. Noen av de mest kjente wadiene er  er Wadi Shab og Wadi bin Khalid. En kort gåtur blir premiert med flotte kulper hvor man kan bade og nyte "fiskespa", småfisk som renser føttene. 

Ørkenen

Å kjøre inn i ørkenen er en opplevelse du vil huske lenge! Sanddyner så langt øye kan se, 

Natten er magisk, en kan virkelig se stjernehimmelen. Stillheten i ørkenen er fantastisk, og en får en magisk opplevelse av hvor liten en er som menneske. 

Dere kan ha det artig i sanddynene, og om kvelden vil dere igjen få nyte god mat og sitte ved leirbålet for å snakke om det dere har opplevd og skal oppleve.

Det finnes mange luksuriøse camper inne i ørkenen med store telt som har fasiliteter som et vanlig hotellrom. For større venne- og familiegrupper kan vi tilrettelegge med camping i ørkenen. Vi kjører da inn et serviceteam som setter opp telt, lager mat og skreddersyr opplevelsen. 

Image by Adil Riyami
Muscat

Muscat byr på historie, kultur og opplevelser. En guidet tur i byen gir deg et innblikk i hvor viktig denne byen og dette landet har vært gjennom mange tusen år. 

 

En guidet tur i Muskat onneholder blant annet guidet tur i Sultan Qaboos Grand Mosque. Her går dere sammen med guiden deres, han forteller om bygningen, islam og tradisjoner. 

I løpet av dagen besøker dere Royal Opera House, fisketorget, Mutrah Souq og gamlebyen. 

Å reise rundt med guiden gjør at du får et dypere innblikk i byen, kulturen og ikke minst historien. 

Man kan bruke mange timer på Mutrah Souq, bruk gjerne en halv dag på å utforske souqen. Her er det viktig å ta frem prutekunnskapene sine, start gjerne på halv pris for å oppnå en pris alle kan være fornøyde med.

Ta gjerne en tur innom Rozna for å spise omanske retter i flotte omgivelser. 

Iwannago crew-min.jpg

Norsk operatør

David vokste opp i Kenya og Tanzania, prater swahili og har et enormt kontaktnettverk over hele det Afrikanske kontinentet. Han har drevet med skreddersydde reiser til Afrika siden 2009 og sørger for at du er i gode hender fra første stund.

tent2.JPG

Norske reiseledere som bor i Oman

Eventyret venter

La oss designe din drømmereise

Teltferie mamma med barn-min.jpg
Personlig planlegging

Vi sørger for at din reise planlegges ut fra dine ønsker, behov og budsjett. Vi vil selvsagt være gode og tydelige rådgivere slik at din reise blir unik.

nac-min.jpg
Skreddersydde opplevelser

Du ønsker en privat opplevelse, ikke overfylte Hop-on-Hop-off opplevelser. Vi sørger for en unik skreddersydd reise basert på dine ønsker og behov. 

Safari-Mweya.jpg
Unike kontakter

Våre reiser handler om å kjenne de rette personene som kan være med på å gjøre din reise spektakulær. 

Vi er best på skreddersøm, start din reise i dag.

Fyll ut kontaktskjemaet som vil gi oss en bedre forståelse av hva du ønsker og hvor du er i prosessen. Fyll gjerne ut grundig og med mest mulig informasjon slik at vi kan gi deg best mulig råd fra starten.

bottom of page