top of page
Image by Nadine Murphy

Flotte safariopplevelser og Det indiske Hav

Som familie er vi veldig glade i reiser til Kenya. Her opplever vi Nairobi, de ville dyrene på savannen og bading i Det indiske Hav.

 

Denne reisen passer for alle, enten man er et par som opplever noe sammen eller det er bestemor som vil ta med storfamilien på tur.
 

Vi anbefaler mer enn en natt på hvert sted for å roe ned, og oppleve mest mulig.

Image by Robson Hatsukami Morgan

Unike opplevelser

Program

Dag 1: Avreise fra Norge 
Vi hjelper til med å booke flybilletter med avreise fra din nærmeste flyplass i Norge. 

Dag 2: Ankomst Kenya
Karibu Kenya! - Velkommen til Kenya! 
Deres private guide møter dere ved ankomst. Fra flyplassen setter dere kursen mot Lake Naivasha. Detter er som å komme til Edens Have, her går sjiraffer, sebraer og vannbukker rundt lodgen. På kvelden kommer flodhesten opp og gresser på savannen foran hyttene man bor i. 

Se fantastiske bilder i galleriet under

Dag 3: Båtsafari på Lake Naivasha og Crescent Island
Dette er en spennende dag - enten man er barn eller voksen! Å sette seg ned i båten og få komme nært flodhesten, se fiskeørnen stupe ned i vannet for å fange seg en fisk og se pelikanen med det unike nebbet stå i vannkanten er en flott opplevelse. 

Man går i land på Crescent Island, en halvøy som strekker seg ut i sjøen og hvor det bor ville dyr som over mange år er blitt vant til at mennesker nærmer seg dem. 

Et perfekt sted å ta årets foto til julekortet!

Dag 4: Til Masai Mara
Masai Mara er nok den mest kjente safariparken i Kenya og i dag skal dere få deres første safariopplevelse på savannen. Kanskje dere er en av de heldige som får oppleve at løven legger seg i skyggen av bilen, eller elefanten hviler snabelen sin på panseret? 

Dag 5 og 6: Safaridager i Masai Mara

Nå er guiden i sitt ess! Han elsker å kjøre rundt i parken på jakt etter de ville dyrene, for han er ingen safari lik! Han må skjerpe sansene sine, bruke kunnskapen sin og samarbeide med de andre guidene for å gi dere unike opplevelser og minner for livet. 

Dag 7: Fly til Diani Beach
Å sette seg på et fly ut fra Masai Mara og lande på Diani Beach 2 timer senere høres nesten for godt ut til å være sant! Det er en fantastisk følelse å gå ut i Det indiske Hav og vaske bort safaristøvet og vite at man nå skal slappe av, nyte lange dager i vannet, snorkle, spise god mat og hygge seg. 

Dag 8 - 12: Sjø og strand
Nyt avslappende dager på resorten, vandre kilometervis langs de hvite strendene, ta en snorkletur ut på revet og opplev noe av livet under overflaten. 

Her finner man aktiviteter for alle! 

Ønsker man utflukter mens man er på Diani Beach kan vi anbefale en tur inn til Mombasa og oppleve gamlebyen, en heldags båtutflukt med snorkling til Kisite Island, en middag i grotterestauranten Ali Barbours Cave eller en tur med glassbunnbåt ut på revet for å se på fargerike fisker og koraller.