top of page
Image by sutirta budiman

Kenya

Kenya er et av de mest kjente safarilandene i Afrika og er nok mest kjent for det spektakulære reservatet Masai Mara National Reserve. Masai Mara er stedet hvor hvor man kan oppleve 1,5 millioner gnu og rundt 500 000 sebraer vandre over slettene og krysse elvene i perioden juni – september hvert år.

Nairobi er et kjent handelssentrum som tiltrekker seg mye businessfolk, men landet er kanskje mest kjent for sine unike safaridestinasjoner!

I tillegg til flotte safariparker har også Kenya en fantastisk kyst! Fra uberørte Lamu hvor eneste fremkomstmiddel er esel og kjerre til luksuriøse resorter i Malindi, Watamu, Mombasa og Diani.

Image by David Clode

Unike opplevelser

Bli inspirert - se noen av våre turpakker til Kenya

Elefantflokken

Hils på Tufayn - vår mann i Kenya

Vi er avhengige av gode og dyktige medarbeidere for å sørge for at våre gjester blir tatt godt vare på under hele reisen. I Kenya er det Tufayn som trekker i trådene og sørger for at du får en knirkefri reise. 

Tufayn har jeg kjent siden 2009 da jeg møtte han på en reiselivsmesse i London. Kjemien var der med en gang og samarbeidet vårt begynte. Vi har siden da vært på mange flotte safarier og det har vokst frem et godt vennskap mellom oss og  våre familier. 

 

Tufayn bor i Nairobi og er lidenskapelig opptatt av fotografi. Han sørger for at våre guider og sjåfører holder kunnskapene sine om dyr, natur og om Kenya generelt slik at du som gjest skal kunne få så riktig og god informasjon som mulig. 

 

Tufayn har vært i Norge på besøk flere ganger og vi har ukentlig kontakt for å oppdatere om gjester, familie også vi løser også litt verdensproblemer. 

 

Du kan være trygg på at reisen i Kenya går knirkefritt så lenge Tufayn har kontrollen. 

100628447_2594714184132284_2164416526499708928_n.jpg

Skreddersydd reise til Kenya

Å få en skreddersydd reise øker sjansen mange hakk for at reisen blir slik du drømmer om.

Med dine ønsker og med vår kunnskap kan vi skape den optimale reisen ut fra dine drømmer og budsjett.

 

Vær tidlig ute med planleggingen!
Man bør starter planleggingen rundt 6-9 mnd før avreise, de beste og rimeligste stedene fylles fort opp i høysesongen. 

Alle våre reiser skreddersys til den enkelte. Ut fra henvendelsen og dialogen vi har sender jeg et tilbud jeg tror passer for dere.

Safari tur

Kenya er mest kjent for

 • Masai Mara National Reserve – fantastiske safariopplevelser året rundt!

 • Mt. Kenya – Afrikas nest høyeste fjell 5 199 moh

 • Diani Beach – en av Afrikas vakreste strender

 • Lamu – en ekte kystopplevelse!

 • Safariparker og reservater

 • Nairobi

Velge en safaridestinasjon

Kenya har flere unike og spennende reservater og parker. Noen av stedene er selvsagt for spesielt interesserte og kanskje for folk som har interesse av å reise steder det er veldig få turister og som er “viderekommen” som safarientusiast.

Er du førstegangsreisende anbefaler vi deg å reise til parkene som ligger sentralt i Kenya. Selvsagt anbefaler vi deg også å ha Masai Mara med i programmet da dette er den beste parken for safari. Å kombinere parker som Amboseli nasjonalpark og Lake Nakuru nasjonalpark med Masai Mara er selvsagt mulig. Masai Mara henger sammen med Serengeti som ligger i nabolandet Tanzania.

De fleste parkene i Kenya kombineres enkelt med kystdestinasjoner som Lamu, Malindi, Watamu, Mombasa og Zanzibar. Fra parkene kan man enten kjøre til Nairobi som er et knutepunkt for flytrafikk rundt i Afrika, eller man kan velge en komfortabel og litt mer kostbar løsning, å fly fra safaridestinasjonen.
Fra de fleste parker går det enten direktefly til kysten, eller man flyr til Nairobi, bytter fly og flyr videre til din drømmedestinasjon.


Er man prisbevisst og er på jakt etter en fin safari og kystopplevelse kan en kombinasjon av Amboseli nasjonalpark, Tsavo nasjonalpark og badeferie i Malindi eller Mombasa være en god kombinasjon.

Iwannago crew-min.jpg

Norsk operatør

David vokste opp i Kenya og Tanzania, prater swahili og har et enormt kontaktnettverk over hele det Afrikanske kontinentet. Han har drevet med skreddersydde reiser til Afrika siden 2009 og sørger for at du er i gode hender fra første stund.

Geopard ettermiddagslur-min.jpg

De mest populære parkene og reservatene

 • Masai Mara National Reserve

 • Lake Nakuru nasjonalpark

 • Amboseli nasjonalpark

 • Samburu National Reserve

 • Tsavo West nasjonalpark

 • Tsavo East nasjonalpark

 • Nairobi nasjonalpark

Andre og kanskje mindre kjente parker og reservater er 
 • Ol Pajeta Conservancy

 • Mount Kenya nasjonalpark

 • Aberdare nasjonalpark

 • Laikipia

 • Marsabit nasjonalpark

 • Meru nasjonalpark

 • Hell`s Gate nasjonalpark

Frokost med giraffene-min.jpg

Eventyret venter

La oss designe din drømmereise

Teltferie mamma med barn-min.jpg
Personlig planlegging

Vi sørger for at din reise planlegges ut fra dine ønsker, behov og budsjett. Vi vil selvsagt være gode og tydelige rådgivere slik at din reise blir unik.

nac-min.jpg
Skreddersydde opplevelser

Du ønsker en privat opplevelse, ikke overfylte Hop-on-Hop-off opplevelser. Vi sørger for en unik skreddersydd reise basert på dine ønsker og behov. 

Safari-Mweya.jpg
Unike kontakter

Våre reiser handler om å kjenne de rette personene som kan være med på å gjøre din reise spektakulær. 

Vi er best på skreddersøm, start din reise i dag.

Fyll ut "Afrikatur-Design" skjemaet som vil gi oss en bedre forståelse av hva du ønsker og hvor du er i prosessen. Fyll gjerne ut grundig og med mest mulig informasjon slik at vi kan gi deg best mulig råd fra starten.

bottom of page