top of page
20221103_112142.jpg

Opplev vakre Oman - 1001 natt

Kom til Oman og opplev dette flotte landet som vi bor i! 

Vi tar dere med på spennende eventyr hvor dere får møte lokalbefolkningen, oppleve vakre Muscat, bade i oaser og gå flotte fjellturer. 

Våre lokale guider er åpne og deler om sin kultur og gir deg et innblikk i hverdagslivet i Oman. 

Du vil garantert reise hjem til Norge med gode minner i bagasjen og kanskje et nytt syn på livet i Midtøsten. 

Velkommen til oss i Muscat, vi håper på å se DEG på en av våre gruppeturer vinteren 2023/24!

Lyst på en privat reise? Send oss din henvendelse. 

Image by Robson Hatsukami Morgan

Unike opplevelser

Program

Dag 1: Avreise fra Norge - Velkommen til Muscat!
Vi hjelper til med å booke flybilletter med avreise fra din nærmeste flyplass i Norge. 

Velkommen til vakre Muscat! Vel fremme i Muscat blir du møtt av oss i ankomsthallen før turen går til hotellet som ligger en kort kjøretur fra flyplassen.

Middagen serveres på hotellet.

Overnatting på Royal Tulip
I dag er middag inkludert

Dag 2: Ankomst Muscat
Velkommen til vakre Muscat! Vel fremme i Muscat blir du møtt av oss i ankomsthallen før turen går til hotellet som ligger en kort kjøretur fra flyplassen. 

Dag 3: Båtsafari på Lake Naivasha og Crescent Island
Dette er en spennende dag - enten man er barn eller voksen! Å sette seg ned i båten og få komme nært flodhesten, se fiskeørnen stupe ned i vannet for å fange seg en fisk og se pelikanen med det unike nebbet stå i vannkanten er en flott opplevelse. 

Man går i land på Crescent Island, en halvøy som strekker seg ut i sjøen og hvor det bor ville dyr som over mange år er blitt vant til at mennesker nærmer seg dem. 

Et perfekt sted å ta årets foto til julekortet!

Dag 4: Til Masai Mara
Masai Mara er nok den mest kjente safariparken i Kenya og i dag skal dere få deres første safariopplevelse på savannen. Kanskje dere er en av de heldige som får oppleve at løven legger seg i skyggen av bilen, eller elefanten hviler snabelen sin på panseret? 

Dag 5 og 6: Safaridager i Masai Mara

Nå er guiden i sitt ess! Han elsker å kjøre rundt i parken på jakt etter de ville dyrene, for han er ingen safari lik! Han må skjerpe sansene sine, bruke kunnskapen sin og samarbeide med de andre guidene for å gi dere unike opplevelser og minner for livet. 

Dag 7: Fly til Diani Beach
Å sette seg på et fly ut fra Masai Mara og lande på Diani Beach 2 timer senere høres nesten for godt ut til å være sant! Det er en fantastisk følelse å gå ut i Det indiske Hav og vaske bort safaristøvet og vite at man nå skal slappe av, nyte lange dager i vannet, snorkle, spise god mat og hygge seg. 

Dag 8 - 12: Sjø og strand
Nyt avslappende dager på resorten, vandre kilometervis langs de hvite strendene, ta en snorkletur ut på revet og opplev noe av livet under overflaten. 

Her finner man aktiviteter for alle! 

Ønsker man utflukter mens man er på Diani Beach kan vi anbefale en tur inn til Mombasa og oppleve gamlebyen, en heldags båtutflukt med snorkling til Kisite Island, en middag i grotterestauranten Ali Barbours Cave eller en tur med glassbunnbåt ut på revet for å se på fargerike fisker og koraller.